Poslovne rešitve
04.10.2024 11:52
Posodobljeno 12 ur nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako izkoristiti Microsoft Copilot v HR? [e-priročnik]

Microsoft Copilot je napredno AI orodje namenjeno uporabi znotraj Microsoft 365 aplikacij. Preverite brezplačen e-priročnik, kako ga uporabite v HR oddelku.

Kaj je Copilot?

Microsoft Copilot je napredno AI orodje, integrirano v Microsoft 365 aplikacije, ki vam pomaga avtomatizirati ponavljajoče se naloge, ustvarjati vsebine in analizirati podatke. Je orodje, ki lahko bistveno izboljša HR procese, od zaposlovanja do razvoja zaposlenih.

Prednosti uporabe

  • Povečana produktivnost: 70% uporabnikov pravi, da so izboljšali produktivnost.
  • Manj administrativnega dela: 79% uporabnikov pravi, da se jim je zmanjšalo administrativno delo.
  • Hitrejše pridobivanje idej: 72% uporabnikov pravi, da hitreje pridejo do idej.
  • Prihranek časa: 75% uporabnikov pravi, da jim Copilot prihrani čas pri iskanju informacij.

Z Microsoft Copilotom vam ni potrebno uporabljati ostala AI orodja. Na voljo vam je znotraj M365 aplikacij z uporabo podatkov samo znotraj vašega podjetja. Seveda vi določite, kaj in komu so na voljo kateri podatki.

Uporaba Copilota v HR

Uporaba Copilota v HR oddelku lahko izboljša zaposlitvene procese z opisi del, povzetki intervjujev, izboljšano pisno komunikacijo s kandidati in učinkovitejšim uvajanjem v delo.

Uporabite ga lahko za razvoj natančnih opisov delovnih mest, ustvarjanje jasnih povzetkov intervjujev, prepoznavanje najboljših kandidatov, izboljšanje komunikacije s kandidati ter poenostavitev procesov uvajanja.

Preverite brezplačen Crayonov e-priročnik o uporabi Copilota v HR oddelku. Našli boste koristne nasvete, kako izboljšati HR procese in prihraniti čas.

Prvi koraki

Za učinkovito in predvsem varno uporabo Copilota v podjetju je ključna priprava, kdo in katere podatke lahko uporablja, kje je dodana vrednost za podjetje in kako ga uporabljati.

Tehnologija je čudovita, a iskreno … odličen IT se začne s pogovorom, tudi o Copilotu. Pokličite nas na 0597 87 142, ali nam pišite na info.si@crayon.com in pomagali vam bomo pri prvih korakih k uspešni vpeljavi Microsoft Copilota v vašem podjetju.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Microsoft Copilot

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Crayon
Za več informacij so vam na voljo pri Crayon
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Crayon? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

EPSON

, ,

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več
Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več