Računalništvo, telefonija
Monitorji
02.10.2024 15:30

Deli z drugimi:

Share

Philips 27B2U6903: 4K ločljivost, Thunderbolt 4 in pametne funkcije za vrhunsko produktivnost

Philips 27B2U6903 prinaša ločljivost 4K, povezljivost Thunderbolt 4, PowerSensor 2 in številne druge funkcije za izboljšanje vašega delovnega procesa.

Philips 27B2U6903 je najnovejši dodatek k Philipsovi liniji poslovnih monitorjev, ki prinaša najsodobnejšo tehnologijo, kot sta ločljivost 4K UHD in povezljivost Thunderbolt 4, ki bosta olajšala in izboljšala vaša vsakodnevna opravila.

Čudovita kakovost slike

Philips 27B2U6903 je idealen za profesionalce, ki želijo izboljšati svojo spletno vizualno izkušnjo. Ne samo da je njegova IPS LED plošča opremljena z zmogljivo ločljivostjo 3840 x 2160 (4K UHD), ampak zagotavlja tudi bogato barvno globino z 1.074 milijarde barv, ki bo v kombinaciji poskrbela, da bodo barve na zaslonu oživele. Ti dve funkciji, ki združita moči s 27-palčnim okvirjem, zagotavljata čudovito slikovno izkušnjo z visokim kontrastom, vse v enem paketu.  

Philips 27B2U6903

Philips 27B2U6903: 4K ločljivost, Thunderbolt 4 in pametne funkcije za vrhunsko produktivnost

Najsodobnejša povezljivost 

Druga vrhunska funkcija monitorja Philips 27B2U6903 je povezljivost Thunderbolt 4. Ne samo, da je to zmogljiva funkcija sama po sebi, ampak je še posebej primerna za podjetja. Prek ene same povezave lahko uporabniki zgradijo nastavitev dveh zaslonov prek verižnega povezovanja, prenašajo podatke na zunanje naprave z izjemno hitrostjo in polnijo povezane naprave z močjo do 100 W. V monitor j vključena tudi ethernet povezava prek RJ45, ki uporabnikom zagotavlja stabilno in hitro internetno povezavo.  

Nov, izboljšan senzor moči 2   

Ena najnovejših tehnoloških izboljšav v profilu funkcij Philips 27B2U6903 je PowerSensor 2. V primerjavi z izvirnim PowerSensorjem, PowerSensor 2 dodatno izboljša zmožnosti varčevanja z energijo, tako da samodejno preklopi monitor in povezani računalnik v način spanja, ko se uporabnik odmakne od zaslona in prebudi obe napravi, ko se uporabnik vrne pred zaslon. Z zaklepanjem povezanega računalnika v način spanja novi PowerSensor2 prinaša izboljšano varnost za uporabnika med njegovo odsotnostjo. Obstajata samo dve zahtevi za aktiviranje funkcije za varčevanje z energijo PowerSensor 2: nameščen mora biti Windows 11 in nastavitev OSD monitorja mora biti preklopljena na “Uporabnik”. 

Dodatne funkcije za Philips 27B2U6903 

Philips 27B2U6903 je poln drugih odličnih funkcij. Poleg vizualnih elementov in povezljivosti je ta poslovni monitor opremljen z dodatnimi vidiki, ki olajšajo vaš delovni dan. Eden najboljših primerov je funkcija Smart KVM: uporabniki lahko učinkovito preklapljajo med viri prek bližnjične tipke na okvirju monitorja ali s trikratnim pritiskom tipke »ctrl« na tipkovnici. 

Da bi zmanjšali napetost zaradi dolgih ur pred računalnikom, je stojalo monitorja Philips 27B2U6903 nastavljivo po višini; kar pomeni, da se lahko nagiba, obrača in vrti, s čimer poskrbi za vaše osebne in najbolj udobne nastavitve. 

Cena in razpoložljivost

Z združitvijo vseh teh funkcij v enem monitorju je enostavno razumeti, zakaj je Philips 27B2U6903 lahko idealna in učinkovita rešitev za vaš delovni prostor.  Monitor bo na voljo za nakup v drugi polovici septembra po priporočeni maloprodajni ceni 549 €. 

Več na www.pchand.si


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več
Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več