Monitorji
27.09.2024 16:16

Deli z drugimi:

Share

MSI presenetil z najcenejšim monitorjem 4K OLED

MSI 321UP QD-OLED je opremljen s številnimi funkcijami, ki ga postavljajo na sam vrh igralnih monitorjev. Novost je glede na vse kar ponuja relativno poceni.
Foto: MSI
Foto: MSI

Igralni monitorji so postali osrednji element vsakega sodobnega igralnega sistema. Kakovost zaslona je za neizmerne grafike in visokooktanske akcije ključnega pomena, saj doživite igranje na popolnoma novi ravni. MSI je zato nedavno predstavil igralni monitor MAG 321UP QD-OLED, ki obljublja revolucionarno izkušnjo. Za nameček tudi ni pretirano drag.

MSI 321UP QD-OLED je opremljen s številnimi funkcijami, ki ga postavljajo na sam vrh igralnih monitorjev. Zasnovan je za navdušence nad igrami in profesionalne igralce. Z 32-palčnim oziroma 81,3-centimetrskim superkakovostnim zaslonom in impresivno ločljivostjo UHD (3.840 x 2.160 slikovnih točk) omogoča, da vidite igro na povsem nov, bolj doživet način.

Ena od ključnih značilnosti monitorja MSI 321UP QD-OLED je njegova uporaba revolucionarne tehnologije QD-OLED, ki zagotavlja izjemno jasno sliko z 1,07 milijona slikovnih pik. Tako boste vsako podrobnost igre videli bolj živo, intenzivno in bogato kot kadarkoli prej. Barve so izjemno nasičene in žive, kar doseže z novo tehnologijo IPS Nano Color, ki ponuja neverjetno 99,1% barvno pokritost DCI-P3. To je profesionalna barvna paleta, ki presega standard sRGB in omogoča, da so igre videti bolj realistično.

Hitrost osveževanja 165 sličic na sekundo in neverjetno nizek odzivni čas 0,03 ms (od sive točke do sive točke) omogočata gladko in odzivno igranje brez zatikanja ali trganja slike. Igralci se lahko popolnoma potopijo v svoje igre in se osredotočijo na akcijo. Za tiste, ki cenijo kakovostno igranje z visoko ločljivostjo in hitrostjo, bo inovativni novinec zagotovo izpolnil njihova pričakovanja.

MSI 321UP QD-OLED je tudi popolnoma povezljiv z drugimi napravami. Z DisplayPort priključkom, HDMI priključkom in USB priključki bodo igričarji nanj lahko enostavno povezali svoje igralne konzole, računalnike in dodatke. Tako bodo imeli popoln nadzor nad svojo igralno izkušnjo.

Novost je že naprodaj na ameriškem trgu, in je glede na vse kar ponuja relativno poceni. Ameriški trgovci so se namreč od novosti pripravljeni ločiti že za preračunanih 714 evrov. Novost naj bi bila kmalu na voljo tudi pri nas.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Dirkalne igre

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več
Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več
Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več