05.09.2024 13:03
Posodobljeno 8 ur nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Gaming zverina na steroidih: MSI MPG Infinite X2

Gaming računalnik MSI MPG Infinite X2 je zasnovan za navdušence, ki želijo izkusiti najnovejše igre v najboljši možni kakovosti in brez kompromisov pri zmogljivosti. Gre za najdražji gaming računalnik, ki so ga doslej prodali pri spletnem trgovcu Enaa.

Z operacijskim sistemom Windows 11 Home in vrsto naprednih funkcij je ta računalnik prava zver, namenjena najzahtevnejšim igričarjem.

Napredno hlajenje in optimizacija z umetno inteligenco

Ena izmed ključnih prednosti gaming računalnika MSI MPG Infinite X2 je napredno hlajenje, ki ga zagotavlja tehnologija Frozr AI Cooling. S pomočjo algoritmov umetne inteligence samodejno prilagaja hitrost ventilatorja in optimizira pretok zraka, kar omogoča učinkovito hlajenje tudi pri največjih obremenitvah. Tako računalnik ohranja stabilnost med dolgimi gaming sejami ali pri zahtevnih nalogah.

Vrhunska grafika z NVIDIA GeForce RTX 4090

Za impresivne grafične zmogljivosti skrbi NVIDIA GeForce RTX 4090 s kar 24 GB video pomnilnika GDDR6X. Ta zmogljiva grafična kartica omogoča tekoče igranje najnovejših iger na najvišjih nastavitvah, obenem pa podpira napredne tehnologije, kot so sledenje žarkom (ray tracing), kar izboljša vizualno doživetje

Neomejena povezljivost in prilagodljivost

Gaming računalnik MSI MPG Infinite X2 omogoča izjemno povezljivost z zunanjimi napravami, saj ponuja bogato izbiro priključkov, vključno z DisplayPort in HDMI vhodi ter različnimi USB-A in USB-C vhodi. 2,5-gigabitni LAN poskrbi za hitro in zanesljivo spletno igranje brez zakasnitev, medtem ko WLAN s standardom WiFi 6E zagotavlja brezžično povezavo z nizko latenco, ki se približuje kakovosti žične povezave.

Prilagodljivost osvetlitve z Mystic Light RGB

Računalnik omogoča prilagoditev osvetlitve z Mystic Light RGB, kar daje igralcem možnost, da si prilagodijo vizualni izgled računalnika po svojih željah. Poleg tega je zasnovan v ohišju midi stolpa z možnostjo nadgradnje komponent, kar omogoča dolgo življenjsko dobo in prilagodljivost glede na prihodnje potrebe.

Specifikacije, ki navdušujejo

MSI MPG Infinite X2 se ponaša z najnovejšim procesorjem Intel Core i9-14900KF iz serije Raptor lake. Ta 24-jedrni procesor omogoča izjemno zmogljivost. Podprt je s kar 64 GB DDR5 pomnilnika, ki je razširljiv do 128 GB.

Za shranjevanje skrbi 1TB PCIe 4.0 SSD disk, ki omogoča izjemno hitrost branja in pisanja podatkov, kar pospešuje nalaganje iger in aplikacij. Matična plošča ponuja vrsto priključkov in razširitvenih možnosti, vključno z 4 M.2 priključki za še večjo fleksibilnost pri nadgradnji sistema.

MSI MPG Infinite X2 14NUI9-418AT predstavlja enega najbolj zmogljivih gaming računalnikov na trgu s svojo izjemno grafiko, procesorsko močjo, hlajenjem z AI in širokimi možnostmi povezljivosti.

Več osebnih računalnikov in gaming računalnikov najdete na spletni strani Enaa.com.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Enaa / Gambit trade d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več