Življenjski slog
21.08.2024 15:41
Posodobljeno 6 ur nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Top 5 novih kriptovalut, ki bi lahko eksplodirale leta 2024

Ko se je vrednost Bitcoina ponovno približala 60.000 USD, so kriptoanalitiki in vlagatelji bolj optimistični glede prihodnosti trga. To je dobra novica za nove kriptovalute, ki pogosto prinašajo najbolj eksplozivne donose, ko je širši trg kriptovalut v trendu navzgor.

Vendar pa morajo vlagatelji še vedno izbrati pravo predprodajo krptovalut, da bi našli tržno uspešne donose. V tem vodniku bomo izpostavili 5 predprodaj kriptovalut, za katere analitiki menijo, da bi lahko po začetku prodaje poskočile navzgor.

1. Pepe Unchained

Pepe Unchained je nov Ethereum Layer-2, ki temelji na izjemno priljubljenem memu Pepe. Gre za prvo omrežje Layer-2, ki je v celoti zgrajeno za meme, kar bi mu lahko dalo resno prednost na trgu, ki postaja vse bolj natrpan.

Pepe Unchained načrtuje 100-krat hitrejše transakcije, kot so mogoče v glavnem omrežju Ethereum, zato je odlično omrežje za hitro trgovanje z meme kovanci.

Ta kombinacija bi lahko pomagala Pepe Unchained izpodriniti Solano in Base kot najboljšo verigo blokov za nove meme kovance.

Žeton Pepe Unchained $PEPU bo poganjal verigo blokov in se bo uporabljal za plačilo pristojbin za transakcije, kar zagotavlja, da bo po njem veliko povpraševanje, ko bo uporaba omrežja naraščala. Žeton $PEPU se nemoteno povezuje z žetonom $ETH, kar trgovcem olajša vstop v ekosistem Pepe Unchained.

Obiščite predprodajo Pepe Unchained

2. Base Dawgz

Base Dawgz je nov meme kovanec, zgrajen na verigi blokov Base, ki ga nameravajo hkrati uvesti v Base, Ethereum, Solano, Binance Smart Chain in Avalanche. To bo ena največjih lansiranj meme kovancev v tem letu, analitiki pa pričakujejo, da bo obseg trgovanja v vseh petih omrežjih ogromen.

Žeton $DAWGZ je eden od prvih žetonov, ki so bili izdelani za nemoteno interoperabilnost verig blokov, zato je izjemno dragocen za trgovce s kriptovalutami, ki želijo hitro in poceni prehajati med omrežji. Videli bi ga lahko kot hranilnika vrednosti v svetu kriptovalut, saj trgovcem omogoča skoraj takojšnjo uporabo kapitala, kjerkoli ga potrebujejo.

Predprodaja Base Dawgz je zbrala skoraj 3 milijone dolarjev, vlagatelje pa vabi s kar 870-odstotno stopnjo letnega donosa (APY).

Poleg tega projekt gradi hype z inovativnim sistemom delitve na dobiček. Vlagatelji $DAWGZ, ki delijo vsebino z računa Base Dawgz X, lahko zaslužijo točke za izročitev žetona in tako povečajo svoje imetje pred začetkom borze $DAWGZ.

Obiščite predprodajo Base Dawgz

3. PlayDoge

PlayDoge je igra za zaslužek in meme kovanec z velikim potencialom. Izdelana je po vzoru Tamagotchija, igre za hišne ljubljenčke iz devetdesetih let prejšnjega stoletja, ki je bila na vrhuncu prodaje prodana v več kot 82 milijonih naprav.

PlayDoge namerava izdati mobilne aplikacije za iOS in Android ter uvesti nagrajevanje igralcev z žetoni. Tako lahko igra po začetku prodaje doseže več sto milijonov ljudi po vsem svetu.

PlayDoge gradi tudi na zapuščini Tamagotchija in dodaja 20 stranskih pustolovščin, v katerih lahko igralci svojega hišnega spremljevalca peljejo na naloge in na poti zaslužijo žetone $PLAY. Žetone $PLAY je mogoče zamenjati za nadgradnje v igri, kar bo v prihodnosti še olajšalo zaslužek.

Predprodaja PlayDoge je zbrala že več kot 6 milijonov dolarjev, s čimer je postala ena najuspešnejših ICO iger za zaslužek v tem letu. Med predprodajo lahko zgodnji vlagatelji vložijo svoje $PLAY in zaslužijo 76-odstotni APY ter pred začetkom prodaje zberejo še več $PLAY.

Obiščite predprodajo PlayDoge

4. Shiba Shootout

Shiba Shootout je vznemirljiva igra za zaslužek in ekosistem na temo Shiba, ki igralce popelje v osrčje Divjega zahoda. V virtualnem mestu Shiba Gulch lahko igralci sodelujejo v strelskih dvobojih, izmenjujejo zgodbe ob tabornem ognju, oblikujejo četo in si prislužijo nagrade ter še več.

Kriptoanalitiki so nad projektom Shiba Shootout tako navdušeni zato, ker je projekt že vzpostavil igro „play-to-earn“. Shiba Sharpshooter, ki igralcem omogoča medsebojne dvoboje in služenje žetonov $SHIBASHOOT, je že na voljo za operacijska sistema iOS in Android, še preden se s žetonom začne trgovati.

Poleg tega projekt za svoj žeton $SHIBASHOOT ponuja „Cactus Staking“, vključno z zelo privlačnim 1,010-odstotnim APY med predprodajo.

Predprodaja projekta Shiba Shootout je zbrala skoraj 950.000 USD in pričakuje se, da bo v trenutni fazi predprodaje presegla mejnik 1 milijona USD. To je vzpenjajoča se igra, ki jo vlagatelji ne bodo želeli zamuditi.

Obiščite predprodajo Shiba ShootOut

5. Crypto All-Stars

Crypto All-Stars je edinstven projekt predprodaje, ki želi združiti vlagatelje iz najbolj priljubljenih meme kovancev. Zahvaljujoč novemu MemeVaultu Crypto All-Stars lahko vlagatelji v $STARS zaslužijo nagrade za vložke na najpomembnejše memecoine, kot so $DOGE, $SHIB, $PEPE, $WIF in drugi.

Cilj ni, da bi vlagatelji prodali svoje trenutne meme kovance za $STARS, temveč da bi vse memecoine združili pod eno streho. Vlagatelji lahko svoje meme kovance kadar koli umaknejo iz shrambe MemeVault, medtem pa bodo zaslužili nagrade $STARS z visoko APY.

Crypto All-Stars namerava vlagateljem v predprodaji omogočiti prvi dostop do MemeVault, predprodaja pa ponuja tudi priložnost za nakup $STARS z velikim popustom. Samo štiri dni po začetku prodaje je bilo prodanih že več kot 370.000 dolarjev v vrednosti $STARS.

Obiščite predprodajo Crpyto All-Stars


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem ClickoutMedia.
Vas zanima več iz te teme?
kriptovalute


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več
Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več