Življenjski slog
09.08.2024 12:45

Deli z drugimi:

Share

Kako postati kripto milijonar v naslednji bikovski seriji?

Bikovska serija je opredeljena kot obdobje, ko povpraševanje večine vlagateljev presega ponudbo, zaupanje na trgu doseže vrh in cene rastejo. Če ste priča hitremu naraščanju cen na določenem trgu, je to lahko znak, da večina vlagateljev postaja “bikovska”, kar pomeni, da so optimistični glede nadaljnjega naraščanja cen. To lahko pomeni tudi, da opazujete začetno točko bikovskega trga.

Vlaganje v najboljše predprodaje kriptovalut je lahko donosno, saj ponujajo razpršitev in potencialno višje donose. Vendar pa je pomembno, da se altcoinov lotevate previdno in opravite temeljito raziskavo. Razumevanje razvojne ekipe, tehnologije, skupnosti in primerov uporabe altcoinov so bistveni dejavniki za sprejemanje informiranih odločitev.

Top kriptovalute za nakup v 2024 

Naš seznam najboljših kriptovalut vključuje več povsem novih projektov predprodaje:

1. PlayDoge – Najboljša kriptovaluta z zanesljivo uporabnostjo

Ker so meme kovanci v preteklosti ponujali najboljšo donosnost, so pogosto med najcenejšimi kriptovalutami, ki so na voljo. Vendar pa PlayDoge presega običajne načine igranja. Medtem ko izkorišča svojo viralno privlačnost za rast vrednosti, zagotavlja tudi precejšnjo uporabnost.

PlayDoge Cheap Crypto

Ta uporabnost se skriva v prilagoditvi koncepta Tamagotchi na področju veriženja blokov. PlayDoge okrepi izkušnjo, saj povezuje preživetje vašega digitalnega hišnega ljubljenčka z mehanizmom za zaslužek. Vlagatelji morajo skrbeti za svoje hišne ljubljenčke, kot so to počeli s starimi Tamagočiji, vendar jim v PlayDoge takšna skrb omogoča zaslužiti žetone $PLAY.

Ti žetoni so ključnega pomena za ekosistem, saj uporabnikom omogočajo dostop do številnih ugodnosti, vključno z vložki in različnimi posebnimi funkcijami. Ta kriptožeton, ki je trenutno na voljo v predprodaji, je dokazal, da ponuja bistveno večjo vrednost. Zainteresirani lahko obiščejo spletno stran playdoge.io in sodelujejo pri tem inovativnem projektu.

Obiščite predprodajo PlayDoge

2. The Meme Games – Najboljši uradni olimpijski meme kovanec

Meme Games se je zaradi svoje edinstvene privlačnosti pojavil kot ena od boljših kriptovalut z velikimi prednostmi, ki združuje vse meme in hkrati zagotavlja robustno uporabnost, vtkano v predprodajo.

The Meme Games - Best New Crypto

Projekt se zgleduje po olimpijskih igrah in uporabnike vključuje v ekosistem, v katerem sodelovanje v predprodaji ne pomeni le zgodnjega zaslužka, temveč tudi sodelovanje v tekmovanjih, ki lahko prinesejo 25-odstotni bonus.

The Meme Games, ki maskote glavnih meme kovancev – Dogecoin, Brett, Pepe, Turbo in Dogwifhat – spreminja v meme športnike, organizira edinstven slog igre, kjer lahko vlagatelji v predprodajo stavijo na to, da bo njihov najljubši športnik prvi v teku na 169 metrov.

Čeprav dolgoročne uporabnosti tega projekta niso bile opisane, bi lahko The Meme Games potencialno vključeval vse vrste iger in celo dajal prednost tradicionalnim športnim žetonom.

Obiščite predprodajo Meme Games

3. Pepe Unchained – Novi Pepe zbral že več kot 7 milijon dolarjev v predprodaji

Eden najbolj priljubljenih projektov na področju memecoinov, Pepe, je pred kratkim doživel veliko povečanje, kar je v skupnosti ponovno sprožilo navdušenje. Od takrat so se začeli izvajati projekti s podobno tematiko, ki so doživeli spodoben uspeh. Vendar bo Pepe Unchained verjetno največji doslej, saj želi postati bolj izpopolnjena različica projekta Pepe.

Pepe Unchained

Pepe Unchained sledi zgodbi, v kateri je maskota Pepe priklenjena na svojo staro verigo blokov. Pepe nato te verige pretrga in sprejme plast 2, kar mu pomaga postati veliko boljši ekosistem kriptovalut na splošno. Integracija verige blokov Layer 2 projektu omogoča, da transakcije obdeluje hitreje, ceneje in z lastnim raziskovalcem verig blokov.

Vlagatelji, ki jim bo uspelo priti zgodaj in vlagati v predprodajo, bodo lahko uživali tudi v impresivno visokih stopnjah APY pri stakingu PEPU, izvornega žetona projekta. Ker je Pepe Unchained nov in še vedno v fazi predprodaje, je na voljo po precej nižji stopnji, ki znaša le 0,008 USD, zaradi česar je podcenjeni žeton, v katerega je vredno vlagati že zdaj.

Obiščite predprodajo Pepe Unchained

4. Shiba Shootout – Kavbojski meme kovanec, ki ponazarja Shiba Inu

Shiba Shootout je ena najboljših kriptovalut letos, vendar ne bo dolgo, če verjamemo njenim dolgoročnim ciljem. Ta projekt, ki je preoblečen v kovanec meme, je poln edinstvenih primerov uporabe, ki vključujejo zaslužek, igre in interakcije v skupnosti najvišjih standardov.

Shiba Shootout Token

Te prednosti so predstavljene z zanimivim ozadjem in zgodbami kot nosilci. Liki tega naslova so kavboji, okolje je meja, središče pa Cowboy Gulch. 

Poleg tega so ti liki Shiba Inu v kavbojskih oblekah, kar je edinstvena mešanica v niši meme kovancev. Okolje Divjega zahoda dobro deluje in privablja tiste, ki jih navdušuje divji slog nestanovitnosti na trgu kriptovalut. 

Obiščite predprodajo Shiba Shootout

5. Base Dawgz – Meme kovanec, ki deluje na več verigah

Tisti, ki iščejo eno od letošnjih cenovno najugodnejših, a potencialno donosnih naložb, naj razmislijo o Base Dawgz. Ta meme kovanec, razvit na blockchainu Base, je dostopen v štirih drugih verigah, kar predstavlja trojček pripovedi, ki bi lahko znatno povečale njegovo vrednost.

Kriptožetoni Base so v zadnjem času deležni precejšnje pozornosti, zlasti med tistimi, ki iščejo inovativne naložbene priložnosti. Poleg tega so meme kovanci pokazali večjo odpornost kot tradicionalna sredstva, kot je Bitcoin, njihov potencial za virusno rast pa je neprimerljiv.

Poleg tega Base Dawgz očara z živahnimi podobami in praktično uporabnostjo. Ima ikonično podobo Shiba Inu, ki se vzpenja po zraku, njegova uporabnost pa vključuje deljenje memov za zaslužek več žetonov, kar povečuje vključenost in sodelovanje skupnosti.

Dolgoročno je Base Dawgz privlačna možnost za skupnost razvijalcev, ki jih zanima žeton, ki ni omejen na eno samo verigo, kar širi njegovo privlačnost in funkcionalnost.

Tisti, ki jih zanima ta edinstven kripto projekt, naj obiščejo spletno stran basedawgz.com.

Obiščite predprodajo Base Dawgz


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem CryptoPR.
Vas zanima več iz te teme?
kriptovalute


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več