Prenosni računalniki
Računalništvo, telefonija
08.07.2024 17:08

Deli z drugimi:

Share

Lenovo Yoga Slim 9 14IAP7 je prenosnik za izbirčne

Mora biti tvoj prenosnik lep in hiter. Nekaj posebnega. Obarvan v zlato barvo in takšen z fenomenalnim zaslonom resolucije 4K? Pa plastika odpade, saj ti je ljubše steklo, ki spominja na zlato keramiko? Odgovor je premium razred podjetja Lenovo! Yoga.
Foto: Lenovo
Foto: Lenovo

Prenosnik v prelepi zlati barvi je definitivno nekaj posebnega! Zakaj?

Lenovo Yoga Slim 9 14IAP7 je poseben zaradi več ključnih lastnosti, ki ga ločijo od drugih prenosnikov na trgu. Tukaj je nekaj izmed njih:

  1. Premium dizajn: Prenosnik je zasnovan s poudarkom na estetiki in kakovosti materialov. Ima elegantno ohišje iz aluminija in stekla, kar mu daje prefinjen in luksuzen videz. Ni tukaj sive ali črne barve in plastike. Tukaj je zlata bava in steklo.
  2. Visokokakovosten zaslon: Yoga Slim 9 14IAP7 ima 14-palčni zaslon z visoko ločljivostjo, običajno 4K UHD, in podporo za dotik. Zaslon ponuja živahne barve in ostre podrobnosti, kar je idealno za delo z grafiko, gledanje filmov ali druge vizualne naloge. 500 nits svetilnost je podatek, ki pove vse!
  3. Visoka zmogljivost: Opremljen je z najnovejšimi Intelovimi procesorji (12. generacija Intel Core i7 ali i9), kar zagotavlja visoko zmogljivost in hitrost. Skupaj z veliko količino RAM-a (do 16 GB ali več) in hitrim SSD pomnilnikom, omogoča tekoče izvajanje večopravilnosti in zahtevnih aplikacij. Omenjen model, ki je pri Notesniki.si znižan z 1999 EUR na 1399 EUR z DDV je na voljo z 32 GB spomina! Top model za tak denar!
  4. Varnostne funkcije: Yoga Slim 9 vključuje različne varnostne funkcije, kot so IR kamera za prepoznavanje obraza in bralnik prstnih odtisov, kar zagotavlja varno prijavo in zaščito podatkov.
  5. Dolga avtonomija baterije: Prenosnik je zasnovan za celodnevno uporabo z dolgo življenjsko dobo baterije, kar je idealno za uporabnike na poti.
  6. Napredna avdio tehnologija: Opremljen je s kakovostnimi zvočniki in tehnologijo Dolby Atmos, kar omogoča izjemno zvočno izkušnjo za gledanje filmov, poslušanje glasbe ali video konference.
  7. Ekosistem in povezljivost: Prenosnik podpira najnovejše standarde povezljivosti, kot so Wi-Fi 6E in Thunderbolt 4, kar omogoča hitro in stabilno povezavo z drugimi napravami in omrežji.

Zaradi teh lastnosti je Lenovo Yoga Slim 9 14IAP7 privlačna izbira za uporabnike, ki iščejo zmogljiv, eleganten in varen prenosnik za profesionalno ali osebno uporabo. Kapaciteta diska 1 TB v kombinaciji z Touch zaslonom in 32 GB spomina v kombinaciji z hitrim Intel i7 procesorjem ter 600 EUR popusta na MPC bodo prepričali še tako zahtevnega kupca ali kupko. Za več izbira akcijskih prenosnikov Lenovo obiščite Geri Computer d.o.o. iz Maribora na Titovi cesti 49.

Yoga Slim 9i Gen 7 (14

Yoga Slim 9i Gen 7 (14″ Intel)

Misli trajnostno, deluj odgovorno

Izberite trajnost z ultratankim prenosnikom iz recikliranih materialov v okolju prijazni embalaži*, s certifikatom ENERGY STAR ® in registracijo EPEAT™ Silver v ZDA. Yoga Slim 9i je certificirano ogljično nevtralen** in uteleša vrhunsko mobilno in trajnostno zmogljivost. Misli trajnostno, deluj odgovorno. * Reciklirani materiali vključujejo 50 % recikliranega aluminija v ohišju D in 25 % reciklirane plastike v prostoru za baterije. Okolju prijazna embalaža vključuje škatle iz FSC-certificiranega papirja in plastične podloge s Korrvu Suspension Film, ki zmanjša težo plastike za več kot 70 %.
**Ogljični odtis izdelka je izračunan v skladu z ISO 14067:2018 in certificiran s strani TÜV Rheinland.

Eleganten in udoben

Tanek in lahek Yoga Slim 9i je natančno izdelan iz aluminijeve zlitine in izgleda elegantno. Ta izjemno tanek prenosnik je zasnovan za prenosljivost, z udobno zasnovo, ki jo poudarja privlačen 3D stekleni pokrov. Ta naprava ni samo videti dobro, ampak je tudi udobna v roki. Bodite ustvarjalni s povečano sledilno ploščico, popolno za drsenje, upravljanje s kretnjami in premikanje.

Brezhibne slike in impresiven zvok

Zahvaljujoč zaslonu do 4K OLED PureSight na dotik z VESA ® DisplayHDR 500 True Black in prvovrstno svetlostjo 500 ali 600 cd/m² glede na model. Lenovo Yoga Slim 9i zagotavlja globljo črno in svetlejše barve. S hitrostjo osveževanja do 90 Hz in odzivnim časom 1 ms boste doživeli popolnoma gladke, impresivne slike. S štirimi vrhunskimi zvočniki, ki jih je uglasil Bowers & Wilkins, boste uživali v optimalnem zvoku.

Prihranite čas in trud

Yoga Slim 9i uvaja novo dobo pametne tehnologije z revolucionarnim čipom Lenovo AI Core 2.0, ki poganja paket pametnih funkcij Lenovo AI Engine+. Prihranite čas s prijavo brez dotika, zagonom z vrtenjem in prilagodljivo svetlostjo zaslona. Spletna kamera FHD zagotavlja briljantne slike, e-zaklop spletne kamere pa zagotavlja zadostno zasebnost. Zmogljivost in življenjska doba baterije sta samodejno optimizirana.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Lenovo računalniki Lenovo Yoga

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več