Igralne konzole
20.06.2024 10:40

Deli z drugimi:

Share

Prenovljeni Nintendo Switch Lite kmalu med nami!

Pri podjetju Nintendo odločili, da ponudijo v prodajo novo različico priljubljene konzole Switch Lite - Switch Lite Hyrule Edition.
Foto: Nintendo
Foto: Nintendo

Konec septembra leta 2019 je izšel nov model priljubljene Nintendove konzole Switch. Ta nosi ime Nintendo Switch Lite in je namenjen predvsem tistim, ki so veliko na poti. Ta namreč za razliko od običajne različice ne omogoča priklopa na (zunanji) zaslon preko posebnega nastavka.

Model Lite je nekoliko manjši ter lažji kot prvotni Switch in posledično še priročnejši za prenašanje na potovanjih ali na poti v šolo. Obenem pa se nova različica ponaša z zmogljivejšo baterijo, saj naj bi ta zdržala do 7 ur – odvisno od nastavitev in igre. Zato se je prikupil mnogim.

Čeprav ljubitelji iger že dalj časa pričakujejo prihod igralne konzole Switch 2, so se pri podjetju Nintendo odločili, da ponudijo v prodajo novo različico priljubljene konzole Switch Lite. Ta bo opremljena s prodajno oznako Switch Lite Hyrule Edition. Novost je bila dejansko pripravljena z namenom obeleženja legendarne konzolne igre The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom.

Prenovljena igralna konzola Nintendo Switch Lite Hyrule Edition bo na voljo v zlato obarvanem ohišju in z logotipom Hylian Crest na zadnji stranici. Poleg tega bo podjetje Nintendo v paket vključilo še 12 mesečno naročnino na Switch Online. Maloprodajna cena novosti še ni znana. Je pa znano, da bo ta na voljo za nakup od 26. septembra dalje. Vključno na evropskem trgu.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Nintendo Switch

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Glavna cesta 46, 4202 Naklo, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več