Računalništvo, telefonija
Telefonija
25.03.2024 16:24

Deli z drugimi:

Share

Skočite v velikonočne praznike z mobilnimi storitvami Huawei

Če do 10. aprila iz trgovine AppGallery prenesete aplikacijo, si s tem prislužite dobro mero »sladkih« priboljškov. Še več pa jih boste do 14. aprila deležni uporabniki storitev v oblaku (Huawei Cloud).

V trgovini z mobilnimi aplikacijami AppGallery ta čas poteka zabava z jajčki in številnimi drugimi priboljški. Z malo sreče in truda si lahko uporabniki pametnih telefonov s sistemom Android prislužite vrednostne kupone. Preprosto prenesite aplikacije iz galerije AppGallery in zbirajte zajčje točke. Nato jih zamenjajte za darila. Tako preprosto je.

Ste pripravljeni postati del skupnosti in uživati v ekskluzivnih nagradah? Na svoj pametni telefon namestite trgovino AppGallery in ustvarite račun Huawei (Huawei ID). Zakaj bi to storili? Ker je ta nekaj posebnega. Ponaša se z do uporabnika izjemno prijaznim okoljem ter ponuja nešteto aplikacij, iger in ugodnosti. AppGallery je popolna trgovina z aplikacijami za vsakogar.

Poleg velikonočnih ugodnosti v trgovini AppGallery boste podobnih deležni tudi aktivni uporabniki oblaka Huawei (Huawei Cloud). Če še ne uporabljate plačljivih storitev, je pravi čas, da se zanje odločite. V prazničnem obdobju boste namreč deležni do 30-odstotnega popusta na letne naročnine.

Ne zamudite priložnosti, da z velikonočnima kampanjama še dodatno izboljšate svojo uporabniško izkušnjo s trgovino AppGallery in oblačnimi storitvami Huawei. Pridružite se nam pri praznovanju z bogatimi nagradami!

Za več informacij obiščite https://bit.ly/3x16Qyi


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Huawei AppGallery

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,

Apogej Tech, d. o. o.

Špindlerjeva 22 , 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Težko je doumeti razsežnost informacijske tehnologije in njenega vpliva na poslovno in zasebno sfero. Uporablja se praktično povsod, od običajne elektronike (tablice, računalniki, ... Več