Življenjski slog
16.10.2023 15:15
Posodobljeno 9 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Poceni električni radiator za toplo jesen in zimo

Edit / Dodano 17. 10. 2023

Prodajalec je dodatno znižal ceno, in sicer iz 105,59 € na 95,99 €. Uporabiti morate promocijsko kodo RSFKM3.


Električni radiatorji so priročen dodatek za vzdrževanje toplote v bolj mrzlih jesenskih in zimskih dnevih. Na TEJ POVEZAVI smo našli Smartmi električni radiator za ugodnih 95,99 €. Uporabiti morate promocijsko kodo RSFKM3.

Glavne značilnosti

Smartmi uporablja metodo konvekcijskega ogrevanja, kjer notranji ventilator ni potreben, saj se naravno ogrevanje odvija preko cirkulacije zraka. To pomeni, da ni opaznega zračnega toka, manj vpliva na notranjo vlažnost in preprečuje izsuševanje kože. Delovanje je tiho, kar zagotavlja maksimalno udobje brez motečih elementov.

Kompaktnost in lahkotnost sta ključna dejavnika, ki radiator naredita primernega za različne prostore. S težo približno 5 kg je enostaven za premikanje. Njegovo trpežno telo, izdelano iz 0,6 mm debelega pocinkanega jekla, zagotavlja zanesljivost in dolgo življenjsko dobo, medtem ko visokokakovostno elektrostatsko brizganje zagotavlja varstvo okolja.

Z varnostjo v mislih je Smartmi opremljen z dvojnim varnostnim sistemom: izklopom pri prevračanju in zaščito pred pregrevanjem. Radiator samodejno prekine napajanje, če se nagne za več kot 45° ali če temperatura v notranjosti preseže 85°C, kar uporabnikom zagotavlja uporabo brez stresa.

Eden izmed najbolj impresivnih dodatkov je način stalne temperature, ki ne zagotavlja le udobja, ampak tudi učinkovitost pri varčevanju z energijo. Z nastavitvijo želenega temperaturnega območja radiator samodejno ohranja konstantno toploto, pri čemer preneha ogrevati, ko doseže nastavljeno temperaturo, in se ponovno zažene, ko temperatura pade.

S svojo inteligentno zasnovo in uporabniku prijaznimi funkcijami je Smartmi električni radiator preprosta, a inovativna rešitev za domače ogrevanje.

Več TUKAJ.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več
Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več