Varnost
05.10.2009 13:43
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Bliskovito hitra zaščita z BitDefender Total Security 2010

BitDefender Total Security 2010
BitDefender Total Security 2010

BitDefender

je izdal njihovo doslej najbolj izpopolnjeno in celovito zaščito pred škodljivimi programi – BitDefender Total Security 2010. Vključuje še bolj optimizirano iskanje virusov, aktivno virusno zaščito, novost v obliki nadvse uporabnih nadzornih profilov in izboljšave na področju sistemskega vzdrževanja, s pomočjo katerih se bo priznana in nagrajena BitDefenderjeva proaktivna zaščita še naprej suvereno spopadala z vsemi vrstami spletnih nevarnosti.

Optimiziran pogon za iskanje virusov BitDefenderja 2010 v navezi z vselej ažurnim seznamom varnih datotek sistem pregleda kar enkrat hitreje in učinkoviteje, kot so ga poprejšnje različice. Da ne prihaja do širjenja in neprijetnih posledic okužb z digitalnimi virusi skrbi Aktivni Virusni Nadzor (Active Virus Control), ki nadzoruje izvajanje programov in jih v primeru sumljivega obnašanja označi za nevarne ter prepreči njihov zagon.

Posebni uporabniški profili, ki so novost med ponudniki digitalne zaščite, uporabnikom omogočajo preprosto izbiro profila, ki kar najbolje ustreza njihovim željam, potrebam in navadam. Izbira Običajnega, Starševskega ali Igričarskega profila se odraža tudi v vmesniku, tako da je upravljanje s specifičnimi nastavki (recimo izbira igričarskega načina v Igričarskem ali starševskega nadzora v Starševskem profilu) hitro in preprosto.

Druge izboljšave in nadgradnje BitDefenderja Total Security 2010 vključujejo:

Izboljšana uporabnost: Poleg obstoječega Osnovnega in Naprednega, je vmesnik BitDefenderja 2010 dobil tudi Preprosti pogled, s katerim se še bolj približuje uporabnikom z najrazličnejšimi stopnjami računalniškega znanja.
Odkrivanje vdorov:
BitDefender zaznava in preprečuje zlonamerne poskuse sprememb kritičnih sistemskih datotek in registrskih ključev ter opozarja v primeru napadov s t.i. injekcijo kode.
Naprednejši starševski nadzor:
Modul za starševski nadzor po novem vsebuje sistem pošiljanja e-pošte, s katero BitDefender seznanja starše s spletnimi navadami njihovih otrok in naslovi spletnih strani, ki jih obiskujejo.
Časovni nadzor uporabe aplikacij:
S posebnim programskim pripomočkom lahko starši natančno nastavljajo specifične časovne intervale, v času katerih lahko njihovi otroci uporabljajo določene programe in aplikacije.
Izpopolnjena tehnična pomoč:
Uporabniki lahko neposredno v programu preprosto in hitro stopijo v stik s tehnično pomočjo ali poiščejo odgovore na vsa najbolj pogosto zastavljena vprašanja.

BitDefenderju Total Security 2010 se pridružujeta tudi BitDefender Antivirus 2010 in BitDefender Internet Security 2010. BitDefender Antivirus 2010 prinaša napredno proaktivno zaščito pred virusi, vohunskimi programi in najrazličnejšimi poskusi kraje zaupnih podatkov.BitDefender Internet Security 2010 digitalno ščiti celotno družino; ponuja požarni zid ter proaktivno zaščito pred virusi, hekerji, neželeno pošto in krajo identitet. S svojo zmožnostjo upravljanja in varovanja celotnega domačega omrežja družinam omogoča varno in brezskrbno brskanje po spletu.

Za popoln seznam novosti in prednosti vseh različic BitDefenderja 2010 obiščite bitdefender.si.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
antivirusni programi

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Pametni zasloni Potrebujete ... Več
Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več