Triki in nasveti
26.09.2009 08:26

Deli z drugimi:

Share

Brezplačna navodila za popularne programe

Brezplačna navodila za popularne programe
Brezplačna navodila za popularne programe

Mama? Oče? Imamo stran za vaju. Imenuje se TechPosters in je dom na stotine praktičnih navodil za Windows, Microsoft Word, Adobe Photoshop in celo Google.

Pravzaprav, mesto ni bilo zasnovano z novinci v mislih, v kar nas preprečuje njen slogan, ki pravi: “Tehnični plakati in goljufije za IT fante.” In verjetno boste resnično presenečeni nad nekaterimi resnimi tehničnimi temami, ki jih ponuja kazalo.
Kakorkoli, ob preletu čez kategorije na desni strani postavitve boste našli navodila za obilico splošno uporabljanih programov. Skočite v podmapo MS Office, na primer, za navodila za Word, PowerPoint in podobno. Pojdite na brskalnike za navodila za Firefox in Internet Explorer in tako naprej.

V vsaki kategoriji je moč videti predogled vsakega plakata, ki mu sledi povezava za prenos PDF datoteke, ki jo lahko kasneje tudi natisnete.

Kar je resnično navdušujoče je, da spletno mesto nudi navodila tudi za starejše različice programov kot je npr. Publisher 97. Če ne najdete želenega skozi brskanje čez kategorije, poskusite z vgrajenim iskalnikom.

Stran je resnično dober vir informacij, tako za tiste, ki bi se radi naučili rokovanja z novo programsko opremo, kot za začetnike, ki bi radi imeli svoje »šfinglice« zmeraj pri roki. In zelo nas veseli, da lahko povemo, da so vsa navodila spletne strani TechPosters popolnoma brezplačna.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več