Spletni brskalniki
19.09.2009 13:20

Deli z drugimi:

Share

Tretji Chrome še hitrejši

Google Chrome je še vedno najhitrejši spletni brskalnik na zemeljski obli!
Google Chrome je še vedno najhitrejši spletni brskalnik na zemeljski obli!

Pred dobrim letom dni so nas programerji podjetja Google prijetno presenetili s pripravo lastnega spletnega brskalnika Chrome. Računalničarji so novi izdelek programskega giganta takoj dobro sprejeli, saj je samo v enem dnevu osvojil kar dober odstotek spletnih deskarjev.

Po dobrem letu dni pa je Google najavil že tretjo različico spletnega brskalnika Chrome. Pri razvoju novega brskalnika je sodelovalo 51 razvijalcev, ki so pripravili kar 21 poskusnih različic in odpravili dobrih 3.500 programskih napak.

Google Chrome 3 prinaša prenovljeno stran, ki se prikaže v na novo odprtem, praznem zavihku in ki zdaj ne ponuja več neposrednega iskanja po zgodovini ter zagotavja polno podporo formatu HTML5. Tretji Chrome je tudi kar za četrtino hitrejši od njegovega predhodnika.

Čeprav danes na Googlov spletni brskalnik Chrome prisega dobre tri odstotke spletnih deskarjev, računalniški gigant verjame, da bo čez tri leta dosegel kar deset odstotni delež. Vso srečo Google!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Chrome brskalnik

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640