Življenjski slog
04.07.2023 08:00
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Atomstack X30 Pro: Močan in učinkovit laserski gravirni stroj

Edit / Dodano 7. 7. 2023

Prodajalec je spremenil ceno na 899 €. Uporabiti morate promocijsko kodo AMX30PRODE.


Atomstack X30 Pro je visoko zmogljiv laserski gravirni stroj, ki prinaša napredne funkcije in vrhunsko učinkovitost. Ta inovativna naprava je opremljena z 33W optičnim laserjem, ki omogoča rezanje različnih materialov, vključno z lesom, akrilom in nerjavečim jeklom. Zahvaljujoč najnovejši tehnologiji šestih 6W laserjev omogoča enkratno rezanje 18-20 mm debelih pavlovnijevih desk, 10 mm debelih črnih akrilnih plošč in celo 0,1 mm debelih pločevin iz nerjavečega jekla.

Nadgrajena 32-bitna matična plošča in napredni sistem zračne pomoči zagotavljata izjemno natančnost graviranja ter izboljšan kontrastni učinek. Zahvaljujoč funkcijam, kot so realnočasovne informacije, generiranje besedila ali kode ter možnost brainstorminga, je vgrajeni AI-pomočnik Aria prava vrednost tega gravirnega stroja.

Atomstack X30 Pro omogoča visoko delovno učinkovitost, saj je hitrost rezanja povečana za 200% v primerjavi s 10W gravirnimi stroji, globina rezanja pa za 150%. Stroj se ponaša tudi z nadgrajenim modulom za graviranje s fiksno osredotočenostjo, ki omogoča graviranje brez potrebe po prilagajanju osredotočenosti. Zahvaljujoč stabilni moči laserja je zagotovljena vrhunska kakovost graviranja.

Ta gravirni stroj je združljiv z različno uveljavljeno gravirno programsko opremo, kar omogoča enostavno integracijo in uporabo. Prav tako se ponaša s panoramskim zaščitnim steklom, ki filtrira 97% ultravijolične svetlobe, kar ščiti vaše oči med graviranjem.

Atomstack X30 Pro je zasnovan z mislijo na preprosto uporabo, saj ponuja hitro montažo in intuitivno upravljanje. S svojo robustno zasnovo in visoko natančnostjo graviranja je idealen za profesionalce in ustvarjalce, ki iščejo visokokakovosten in zanesljiv gravirni stroj.

Cena? Na TEJ POVEZAVI je laserski stroj lahko vaš za solidnih 899 €.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več