Telefoni
Telefonija
13.06.2023 10:06
Posodobljeno 11 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Tržni trendi: HONOR beleži hitro širitev na mednarodnih trgih

HONOR je v Evropi dosegel kar 400-odstotno rast, zahvaljujoč svojemu rastočemu portfelju in partnerstvom z velikimi operaterji.
Foto: HONOR
Foto: HONOR

Novo tržno poročilo podjetja Counterpoint Research HONOR s hitro širitvijo na mednarodnih trgih in rastjo tržnega deleža je pokazalo rast družbe HONOR v tujini. Glede na poročilo je bilo podjetje HONOR priča izjemni rasti na ključnih čezmorskih trgih, vključno z Evropo, Bližnjim vzhodom in Latinsko Ameriko.

HONOR je v Evropi dosegel kar 400-odstotno rast, zahvaljujoč svojemu rastočemu portfelju in partnerstvom z velikimi operaterji, kot so Three (Združeno kraljestvo), Orange in SFR (Francija), ter je v dobrem položaju, da nadaljuje z rastjo tržnega deleža z dobro ocenjenimi telefoni HONOR Magic5 Pro in HONOR Magic Vs. Hkrati je naprava HONOR Magic5 Pro HONOR-jev najboljši vodilni izdelek doslej, ki nenehno prejema pozitivne ocene vodilnih tehnoloških portalov ter je tudi na vrhu DXOMARK-ove globalne lestvice kamer in zaslonov.

Latinska Amerika je za HONOR postala najhitreje rastoča čezmorska regija, pošiljke so se povečale za skoraj osemkrat. Poleg tega je HONOR prepoznal Bližnji vzhod kot ključno regijo rasti, pri čemer so trije ključni trgi na tem območju vstopili med prvih pet.

Counterpoint HONOR-ju napoveduje stabilno rast, zlasti na ključnih trgih, kot so Združeno kraljestvo, Francija, Nemčija, Mehika, Kolumbija, Peru in izbrane države na območju Bližnjega vzhoda in Afrike (MEA).

Celotno poročilo si lahko ogledate tukaj.

Za več informacij obiščite spletno stran HONOR na naslovu www.hihonor.com/si/


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem HONOR.
Vas zanima več iz te teme?
HONOR telefoni


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več