Življenjski slog
09.06.2023 18:00

Deli z drugimi:

Share

Odklenite svojo domišljijo z laserskim gravirnim strojem Sculpfun S9

Vaša domišljija se lahko preoblikuje z uporabo laserske tehnologije, ki ustvarja občutek, kot da ste protagonisti znanstvenofantastičnega filma, obvladovanje vesoljske tehnologije pa je na dosegu vaših rok. LaserSculp S9, gravirni laserski stroj, je orodje, s katerim boste ukrotili to tehnologijo in začeli ustvarjati umetniške mojstrovine ter uporabne predmete. Koliko boste morali plačati za dostop do tega stroja? Presenetljivo, laserska tehnologija je postala zelo dostopna. Na spletnem prodajnem mestu TomTop smo našli privlačno ponudbo za Sculpfun S9, gravirni laserski stroj, ki že s svojim imenom napoveduje neprestano zabavo pri oblikovanju, rezanju in graviranju. Dobite ga lahko že za zelo ugodnih 183,99 €.

Ta stroj je opremljen z najnovejšo tehnologijo laserskega oblikovanja, vključno s kakovostnim 5,5 W diodnim laserjem, ki zagotavlja izjemno natančno ostrino 0,06 mm. Odlikuje ga tudi izjemna penetracija in natančnost rezanja. S tem strojem lahko režete lesene predmete (do 15 mm debeline), akril (do 10 mm debeline), keramiko in nerjavno jeklo.

Gravirni laserski stroj je zasnovan tako, da je hiter in enostaven za uporabo. Proizvajalec je želel omogočiti vsakomur, tudi brez predhodnega znanja, uporabo laserskega gravirnega stroja. Na primer, za prilagajanje ostrine je potrebno le potisniti laser in zategniti vijake. Montaža stroja traja manj kot 20 minut. Kovinska konstrukcija stroja zagotavlja stabilno delovanje in izboljšano natančnost graviranja. Ohišje omogoča tudi ročne posege in morebitne nadgradnje.

Gravirni laserski stroj je združljiv z različnimi programi za graviranje, kot so LaserGRBL, LightBurn, Benbox, GrblController in LiteFire. Podpira tudi graviranje v načinu PWM in je združljiv tako z napravami Windows kot tudi iOS. Med podprtimi datotečnimi formati najdemo: JPG, PNG, DXF, SVG, G-code, NC, BMP in drugo.

Več informacij TUKAJ. Preberite pa si lahko tudi, kako se je stroj obnesel med našim testiranjem.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več