Poslovne rešitve
31.05.2023 07:15

Deli z drugimi:

Share

Imate prodoren inovacijski projekt in iščete pravi način financiranja?

Javna agencija SPIRIT Slovenija bo 8. junija 2023, med 9.00 in 16.00 uro, v City Hotelu v Ljubljani, organizirala brezplačni informativni dogodek z naslovom: »EIC – Evropski svet za inovacije«.

Program EIC se izvaja kot del tretjega stebra »Inovativna Evropa« znotraj Okvirnega programa EU za raziskave in inovacije 2021-2027 – Obzorje Evropa.

Podpora najbolj prodornih inovacij

Programi Evropskega sveta za inovacije so namenjeni podpori najbolj prodornih (disruptivnih) inovacij oz. inovacijskih projektov podjetij in raziskovalnih skupin, z namenom zagotovitve ustreznih oblik financiranja in podpornih storitev za učinkovito pretvorbo teh inovacij v tržne produkte.

Usmerjen je v zelo tvegane projekte, ki na trgu zato ne morejo pridobiti drugih oblik financiranja, izkazujejo pa velik potencial za uspeh na globalnem nivoju.

Dogodek je namenjen celoviti predstavitvi programov Evropskega sveta za inovacije, ki je usmerjen v podporo razvoju najbolj prodornih inovacij in doseganju njihovega tržnega potenciala. Udeleženci bodo spoznali programe EIC Pathfinder, EIC Transition in EIC Accelerator, ki zagotavljajo podporo razvoju inovacij na celotni lestvici tehnološke zrelosti (TRL 1-9).

Dogodek je torej namenjen tako raziskovalcem kot tudi inovativnim podjetnikom (MSP). Na dogodku bodo svojo izkušnjo predstavili tudi prejemniki financiranja v okviru EIC ter ocenjevalci projektov EIC. V okviru okrogle mize bodo poslušalci dobili tudi koristne napotke za pripravo kvalitetnih projektnih prijav. Več informacij o programu EIC najdete tukaj.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Spirit Slovenija .


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več