Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
05.05.2023 12:56
Posodobljeno 12 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Izjemna moč fotografije

CEWE Photo Award je eden največjih svetovnih foto natečajev, ki povezuje ljudi z ljubeznijo do fotografije. Pod geslom »Naš svet je lep« poteka že peti krog tega natečaja, ki je z dosedanjimi prijavljenimi fotografijami nedvomno dokazal resničnost svojega gesla. Trenutni krog se bo zaključil 31. maja 2023, kar daje še vedno dovolj časa za sodelovanje in možnost osvojitve ene izmed 1.000 nagrad, skupno vrednih 250.000 €. Glavna nagrada je potovanje po izbiri, preostale nagrade pa vključujejo foto opremo in CEWE foto izdelke različnih vrednosti.


Sodelovanje v natečaju pa ni samo priložnost za osvojitev nagrade, temveč tudi priložnost za dobrodelnost. CEWE namreč za vsako prijavljeno fotografijo podari 10 centov SOS Otroškim vasem, ki podpirajo otroke in zagotavljajo perspektivno prihodnost po vsem svetu.

Natečaj ponuja deset kategorij, v katere lahko prijavite svoje fotografije: šport, kuhanje in prehranjevanje, arhitektura in tehnologija, hobiji in prosti čas, narava, pokrajine, ljudje, živali, fotografije iz zraka ter potovanje in kulture. Med vsemi fotografijami, ki jih hranimo na naših napravah, se zagotovo najde veliko čudovitih, ki bi lahko našle mesto v vsaj eni od teh kategorij.

Fotografije ocenjuje izkušena mednarodna žirija, ki jo sestavljajo svetovno znani in priznani fotografi iz različnih koncev sveta. Najboljše prijavljene fotografije bodo opažene ne samo pred svetovno znanimi in v fotografskem svetu priznanimi člani žirije, temveč tudi pred širšo publiko.

Nekatere fotografije si zaslužijo biti predstavljene širši javnosti in CEWE Photo Award je odličen način za dosego tega cilja. Druge fotografije pa prikazujejo morda bolj osebne trenutke, ki jih sami ne želimo nikoli pozabiti. V vsakem primeru pa si zaslužijo, da jih predstavimo na najlepši možni način. CEWE nudi različne možnosti tiskanja dih jemajočih posnetkov in čudovitih spominov, ki jih lahko shranite v CEWE FOTOKNJIGI, v obliki fotografij, stenskega dekorja, koledarjev ali drugih foto izdelkov, kot so skodelice, sestavljanke, blazine, ovitki za telefon in podobno. Naročite jih lahko preko spleta, preko brezplačnega programa CEWE Fotosvet ali brezplačne aplikacije CEWE Fotosvet za mobilne telefone. Oblikovanje preko katere koli možnosti naročanja je hitro in enostavno, v le nekaj dneh pa vas bodo izdelki že razveselili na vašem naslovu!

Torej, če se navdušujete nad fotografijo, ne zamudite priložnosti, da sodelujete v CEWE Photo Award in pokažete svetu svoj fotografski talent. S tem boste lahko osvojili nekatere čudovite nagrade in hkrati prispevali k dobrodelnemu namenu. Vse svoje neverjetne fotografije pa shranite na najlepši možni način s pomočjo CEWE foto izdelkov.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
CEWE fotoknjiga

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CEWE Magyarország Kft.
Za več informacij so vam na voljo pri CEWE Magyarország Kft.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CEWE Magyarország Kft.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več
Zlati partner

ANNI d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 580 08 00
Podjetje Anni, d. o. o., je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka. Brez pretirane hvale lahko rečemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj ... Več

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več