Računalništvo, telefonija
13.04.2023 17:00

Deli z drugimi:

Share

Benks brezžični polnilnik za telefone iPhone za samo 30 €

Baterije nikoli ni dovolj. Še posebej ko smo na poti in vtičnica ni vedno pri roki, je koncept prenosljivega polnilnika zelo privlačna in priročna. Pri spletnem prodajalcu Amazon smo zasledili akcijsko ponudbo za magnetni brezžični polnilnik Benks, ki je združljiv s telefoni iPhone. S pomočjo promocijske kode YKN226NL in kupona za 10 % popust lahko polnilnik dobite za ugodnih 29,99 €. V Slovenijo je možna dostava samo bele različice.

Glavne značilnosti

Magnetni napajalnik je združljiv s tehnologijo Magsafe, kar pomeni, da ga lahko uporabljate v navezi s telefoni iPhone serije 12, 13 in 14. S polnilnim kablom lahko povežete tudi power bank in telefon. S polnilnim kablom lahko poljubno izberete, ali boste priključili polnilni kabel, tako boste dobili večjo hitrost polnjenja. 5000 mAh je dovoljšna kapaciteta za polno napolnitev telefona.

Kompaktna zasnova vam omogoča, da napajalnik po uporabi enostavno pospravite v torbo ali žep. Ko ga potrebujete, napajalnik enostavno prislonite na zadnjo stran telefona. Oboje lahko držite samo z eno roko, zato uporaba magnetnega polnilnika ne bi smela vplivati na vašo rokovanje telefona.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. V Slovenijo je možna dostava samo bele različice. Za še več podobnih magnetnih polnilnikov za telefone iPhone lahko obiščite uradno spletno stran prodajalca Benks, kjer lahko uporabite promocijsko kodo Benksvip20 za 20 % popust na vse izdelke.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.
Vas zanima več iz te teme?
iPhone 14 Pro


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640