Življenjski slog
12.04.2023 15:29

Deli z drugimi:

Share

Zmogljiv električni skiro Eleglide za 400 €

Pot v službo, na popoldanske aktivnosti ali zgolj poletno umirjena vožnja na dopustu – danes mnogi prisegajo na električni skiro. Je hiter, okreten in dovolj majhen, da z njim pridemo še skozi tako ozke predele, hkrati pa je celo dovolj majhen, da ga lahko zložimo in pospravimo v prtljažnik avtomobila. Na spletni strani GeekBuying lahko s pomočjo promocijske kode NNNELECOZALL dobite e-skiro Eleglide Coozy za ugodnih 399 €.

Glavne značilnosti e-skiroja

Eleglide Coozy, ki ga poganja motor z močjo 350 W, lahko doseže največjo moč 540 W in največjo hitrost 25 km/h, kar vam zagotavlja dinamično vožnjo. Opremljen je z baterijo 450 Wh, ki omogoča največjo razdaljo 50–55 km pri polni napolnjenosti, kar je dovolj dolga za vsakodnevne vožnje in krajše izlete.

Coozy uporablja dvojni zavorni sistem, ki ga sestavljata E-ABS in zadnja kolutna zavora, ki omogoča hitrejše in varnejše zaviranje. Poleg tega je zasnovan s sprednjim vzmetenjem za zmanjšanje udarcev, kar vam zagotavlja udobno vožnjo.

Več funkcij je mogoče aktivirati prek LED armaturne plošče in pametne aplikacije – Green Drive, kot so prestavljanje načinov hitrosti, spreminjanje enote hitrosti in še več. Coozy je opremljen s 4 lučmi, vključno z žarometom, zadnjo lučjo in 2 volanskimi lučmi. Zadnja luč lahko deluje kot svetilka in zavorna luč. 10-palčne pnevmatike iz gume se prilagajajo več vrstam terena.

Eleglide Coozy ima več hitrostnih načinov, ki ustrezajo vašim različnim potrebam, vključno z 10/15/25 km/h in potiskanjem 6 km/h.

Za še več informacij obiščite spletno stran GeekBuying.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.
Vas zanima več iz te teme?
Električni skiro


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več

Apogej Tech, d. o. o.

Špindlerjeva 22 , 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Težko je doumeti razsežnost informacijske tehnologije in njenega vpliva na poslovno in zasebno sfero. Uporablja se praktično povsod, od običajne elektronike (tablice, računalniki, ... Več