Prenosni računalniki
04.05.2009 13:24
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Toshiba nudi kritje za primer brezposelnosti

Toshiba - No Matter What Guarantee.
Toshiba - No Matter What Guarantee.

Oddelek za računalniške sisteme družbe Toshiba je ob prazniku dela najavil podaljšanje izjemne promocije garancije »No Matter What Guarantee« in vanjo dodal novo ugodnost, ki v trenutnih gospodarskih razmerah zagotavlja zaščito brez primere.

Trajanje promocije garancije »No Matter What Guarantee« je podaljšano do 31. avgusta 2009, Toshiba pa je vanjo dodala edinstveno zaščito za primer brezposelnosti, ki uporabnikom omogoča, da prenosni računalnik Toshiba kupijo z večjim zaupanjem kot kadar koli prej. Uporabniki, ki bodo kupili prenosni računalnik Toshiba, bodo lahko zahtevali vračilo denarja, če bi v roku enega leta od nakupa nepričakovano izgubili službo, Toshiba pa jim bo dovolila obdržati računalnik, kupljen pod temi pogoji.

Februarja 2009 je Toshiba predstavila garancijo »No Matter What Guarantee«, ki uporabnikom v jugovzhodni Evropi z velikim uspehom zagotavlja popolnoma mirno odločitev za nakup novega prenosnega računalnika. V okviru tega programa so uporabniki, ki se odločijo za nakup prenosnih računalnikov Toshiba upravičeni do naprednega kritja v primeru nenamerne poškodbe prenosnega računalnika in zaščite pred krajo izdelka, kot tudi do preproste garancije za zadovoljstvo, ki jim omogoča, da kupljeni izdelek vrnejo, če ne ustreza njihovim željam.

Določila in pogoje programa »No Matter What Guarantee« lahko najdete tudi na spletni strani promocije.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Toshiba prenosni računalniki

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847