Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
Aplikacije in dodatni programi
Programska oprema
06.02.2021 18:59
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Luka Basi s koncertom na valentinovo ekskluzivno na T-2 TV

V telekomunikacijski družbi T-2 bodo znova poskrbeli za zabavo in na valentinovo predvajali že drugi spletni koncert, ki je tokrat namenjen ljubiteljem hrvaške popularne glasbe.
Luka Basi (Neo Visuals)
Luka Basi (Neo Visuals)

Na dan zaljubljencev, ki ga obeležujemo 14. februarja, bo tako občinstvo od 20. ure dalje lahko v živo spremljalo Luko Basija, priljubljenega mladega glasbenika iz Slovenj Gradca, ki se je s svojimi skladbami uveljavil tako pri nas kot tudi na Hrvaškem. Koncert bo zainteresirani javnosti na voljo ekskluzivno na T-2 TV in ga bo mogoče spremljati kjerkoli po svetu, prek družbenih omrežij pa bo ves čas mogoč tudi interaktivni stik s pevcem in člani njegove ekipe. Vstopnice bodo zaradi velikega zanimanja javnosti na voljo tako T-2 naročnikom kot tudi tistim, ki niso naročniki in spremljajo T-2 TV kot samostojno storitev.


V družbi T-2 si z izvedbo spletnih koncertov prizadevajo izpolnjevati vse večje potrebe svojih naročnikov, ki zaradi številnih omejitev v času zdravstvene epidemije ne morejo spremljati nastopov priljubljenih glasbenikov v koncertnih dvoranah ali na prostem. Tako so prvi spletni koncert z Magnificom predvajali 25. decembra lani in z njim omogočili glasbeniku nadaljevanje njegove nekajletne božične tradicije, kar je glede na izjemen odziv razveselilo številne ljubitelje njegove glasbe. Valentinovo je zdaj nova priložnost, da praznik zaljubljencev v nedeljo zvečer izzveni v prijetnih glasbenih ritmih, kar naročnikom in tistim, ki spremljajo T-2 TV kot samostojno storitev televizije, omogoča pravočasni nakup vstopnice.

Naročniki T-2 bodo zanjo tokrat odšteli 11,99 evrov, interesenti, ki bodo koncert spremljali prek samostojne storitve T-2 TV, pa 15,99 evrov, v kar je že vključen tudi ddv. Nakup vstopnic za ekskluzivni koncert Luke Basija bo do vključno 14. februarja 2021 mogoče povsem enostavno opraviti kar na T-2 televiziji, karte pa bodo zainteresiranim, ki niso T-2 naročniki, na voljo na spletni strani https://tv.t-2.net/.

Luka Basi s svojo ekipo obljublja, da bo zaljubljencem vseh generacij v dve uri trajajočem koncertu pričaral še posebej romantičen nedeljski večer.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem T-2 d.o.o
Za več informacij so vam na voljo pri T-2 d.o.o
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem T-2 d.o.o? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,