Odklop od tehnologije
Avtomobilizem
Avtomoto
16.12.2022 12:03
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Balios S Lux je vrhunski otroški voziček za urban življenjski slog

Brezhibna nemška kakovost zagotavlja udobje med vožnjo po mestnih ulicah.

CYBEXOV nov voziček BALIOS S LUX je zasnovan za družine z urbanim življenjskim slogom, ki želijo imeti na voljo vso prilagodljivost in luksuzno udobje ne glede na to, kam se odpravijo, naj gre za obisk parka, nakupovanje ali kavo s prijatelji.

Nov voziček ponuja sistem za potovanja, napredno vzmetenje, primerno za mestni asfalt, ergonomsko naslonjalo za povsem položno ležanje in možnost nastavitve varnostnih pasov z enim potegom. Voziček se lahko uporablja od rojstva do približno četrtega leta starosti, na voljo pa je v široki paleti sodobnih barv.

Sistem za potovanja

BALIO S LUX omogoča uporabo raznih delov sistema za potovanja na istem okvirju vozička, zato je tokrat vsem mestnim staršem na voljo najboljša kombinacija, posebej prilagojena njihovim potrebam.

Okvir vozička se lahko uporablja s košaro za novorojenčke Cot S Lux ali mehko različico košare Cocoon S, sedežem za voziček in avtosedežem za dojenčke, ki mu pogosto pravijo »jajčka«. Poleg tega je voziček povsem združljiv z vsemi nagrajenimi avtosedeži CYBEX.

Prilagodljiv in luksuzno udoben sopotnik za vsak dan

BALIOS S LUX je opremljen z naprednim vzmetenjem, zasnovanim za mestne ulice. S tem vozičkom se lahko odpravite v mesto brez strahu, da bi neravnine ovirale dojenčka pri vožnji. Udobje zagotavlja tudi naslonjalo za hrbet, ki se lahko spusti vse do povsem ergonomskega ležečega položaja. Voziček ima tudi zelo inovativno možnost nastavitve varnostnih pasov z enim potegom, kar omogoča optimalen oprijem ob telo v nekaj sekundah.

Nova paleta barv

BALIOS S LUX je od zdaj na voljo v široki paleti sodobnih barv. Okvir v barvi taupe s temno rjavim ročajem iz umetnega usnja je na voljo s sedežem v barvi Sky Blue ali Seashell Beige, srebrn okvir s temno rjavim ročajem iz umetnega usnja je na voljo s sedežem v barvi Lava Grey ali Ocean Blue, črn okvir s črnim ročajem iz umetnega usnja pa je na voljo s sedežem v barvi Moon Black.

Za več informacij obiščite www.cybex-online.com.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Alert.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18