Računalništvo, telefonija
Igre
19.12.2022 08:08

Deli z drugimi:

Share

Začenja se tretja sezona državnega prvenstva v digitalnem reliju

V novem letu se pričenja Slovensko državno prvenstvo v DiRT Rally 2.0, saj slo-racing.com pod okriljem EŠZS organizira že tretjo sezono državnega prvenstva v digitalnem reliju.

Za zmago v skupnem seštevku se bodo tekmovalci borili s hitrimi Group A dirkalniki, a število mest v tej skupini je omejeno. Novost na letošnjem prvenstvu je podporna kategorija, v kateri se bodo tekmovalci lahko spopadli le z dirkalniki skupine H2 (FWD). Pogon na sprednjih kolesih in nekoliko šibkejši atmosferski motorji so kot nalašč za manj izkušene dirkače.

Kako poseči po mestih v Group A dirkalnikih? Z dobro uvrstitvijo v predkvalifikacijah. Te bodo potekale od 5. 1. do 8. 1. naslednje leto. Vsi prijavljeni se bodo pomerili v enakih dirkalnikih na dveh lokacijah, vsaka s štirimi ponovitvami ene hitrostne preizkušnje. Za uvrstitev se šteje seštevek obeh relijev skupaj.

Sezona obsega 7 relijev s tradicionalnim začetkom v kneževini Monako in zaključkom v zahrbtnih gozdovih Velike Britanije. Preostanek koledarja sestavljajo še snežni reli na Švedskem, makadamske preizkušnje na Finskem, v Grčiji in Avstraliji ter Nemčija z mešanico asfaltne in betonske podlage.

Na predkvalifikacije se lahko prijavite od 19. 12. 2022 dalje preko obrazca na spletni strani:

https://eszs.si/archive/2022-2023/prijavnice/sdp-prijavnica-dirt-rally.php
Same predkvalifikacije se začnejo 5. 1. 2023. Po 12. 1. 2023, ko se predkvalifikacije zaključijo, pa se odprejo prijave na prvenstvo.

Več informacij lahko najdete na spodnji povezavi:
https://eszs.si/archive/2022-2023/sdp-dirtrally.php


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
EŠZS e-šport

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem E-športna zveza Slovenije (EŠZS)
Za več informacij so vam na voljo pri E-športna zveza Slovenije (EŠZS)
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem E-športna zveza Slovenije (EŠZS)? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več