Računalništvo, telefonija
30.09.2020 12:58

Deli z drugimi:

Share

Če imate Apple Watch Series 3 nikar ne nameščajte novega watchOS 7!

Uporabniki pametnih ročnih ur Apple Watch Series 3 imajo kar precej težav z novi watchOS 7.
Uporabniki pametnih ročnih ur Apple Watch Series 3 imajo kar precej težav z novi watchOS 7.

Podjetje Apple je nedavno uporabnikom pametnih ročnih ur Watch ponudil v prenos mobilni operacijski sistem watchOS 7. Ta je prinesel kar nekaj izboljšav in novosti, ki so razveselile mnoge uporabnike. Nad novostjo so bili sprva še posebej navdušeni uporabniki pametnih ročnih ur Watch Series 3, saj so te na trgu že vse od leta 2017.

Na žalost pa je navdušenje uporabnikov Applovih pametnih ročnih ur Watch Series 3 kmalu minilo. Ta je namreč številnim prinesel težave, ki so vse prej kot zanemarljive. Med najpogostejšimi težavami najdemo naključen ponovni zagon pametne ročne ure, počasno delovanje, hitrejše praznjenje baterije in še druge manjše težave. Kot vse kaže so najpogostejša težava ponovni zagoni, ki se lahko pripetijo tudi večkrat dnevno.

Težava pa je tudi v tem, da podjetje Apple uporabnikom pametnih ročnih ur Watch Series 3 ne dovoli namestitve prejšnje različice operacijskega sistema watchOS. Čeprav je podjetje Apple med tem že ponudilo v prenos popravek watchOS 7.0.1, številni uporabniki zatrjujejo, da ta ni odpravil njihovih težav. Zato uporabnikom pametnih ročnih ur Watch Series 3 ne preostane nič drugega, kot da čakajo na novo različico sistema watchOS 7.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več