Računalništvo, telefonija
09.07.2020 12:16
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zakaj bi nov računalnik kupil ravno poleti?

Kdaj uporabniki navadno kupimo računalnik? Ko ga potrebujemo oziroma ko ugotovimo, da stara naprava ne zadostuje več našim potrebam.

Prav poletje pa je za nakup računalnika primerno iz več razlogov. Študenti se pripravljajo na prvo leto, ki ga bodo preživeli od doma. Tudi, če ostajajo doma, bodo računalnik v študijske namene potrebovali bolj kot kadar koli prej. Poletje je odličen čas za nakup tudi pred odhodom na dopust, ko imamo zvečer končno dovolj časa, da si na prenosniku ogledamo novo serijo ali film. Šolarji lahko računalnik dobijo kot nagrado ob zaključku šolskega leta, hkrati pa jim priskrbimo orodje za začetek novega.

Zakaj poleti cene računalnikov padejo?

Zaupamo pa vam lahko še en precej bolj resen razlog za nakup računalnika poleti. Ob koncu poletja namreč izdelovalci najavijo nove procesorje in grafične kartice. Nove serije pa navadno povečajo zmogljivost in obdržijo ceno predhodnih. Tako jih izpodrinejo, starim modelom pa morajo trgovci znižati cene, če jih želijo prodati. To gre na roko kupcem, ki se lahko poleti nadejamo nižjih cen in razprodaj zalog.

Če želite imeti doma vedno najnovejšo tehnologijo, počakajte jesen. Če pa vas ne moti, da imate v svojem ljubljenčku prejšnjo generacijo strojne opreme (ker gre seveda še vedno za zelo kakovostne izdelke, ki povsem zadoščajo potrebam večine uporabnikov) in želite prihraniti kak evro, je poletje idealen čas za nakup računalnika.

V spletni trgovini PoceniPC.com so pripravili številne ugodnosti, hkrati pa zagotavljajo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. Poletna razprodaja prenosnikov in računalnikov je vedno odlična priložnost za nakup.

Poleg tega zagotavljajo podporo in strokoven servis tudi po prodaji, 12-mesečno garancijo na izdelke, in že omenjene odlične cene. Pri njih najdete odlične rabljene prenosnike in namizne računalnike poslovne kvalitete, kot tudi artikle z odprto embalažo, ki vam bodo služili še dolgo.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več
Zlati partner

E-Rasta d.o.o.

Vodnikova ulica 2, 2250 Ptuj, Tel: +386 (0) 70 474 398
Podjetje E-RASTA je inovativno podjetje, ki se osredotoča na razvoj tehnoloških rešitev v povezavi z biometričnimi fotografijami in identifikacijo. Njihova glavna storitevje aplikacija ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847