Računalništvo, telefonija
20.05.2020 21:00
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung Galaxy A41 in A21s: Vrhunske inovacije po ugodni ceni

Galaxy A21s
Galaxy A21s

Samsung je predstavil najnovejša člana Galaxy A serije – Samsung Galaxy A21s in A41, ki navdušujeta z izjemno obliko ter vrhunskimi funkcijami. Oba pametna telefona vključujeta nadgrajeno kamero, vrhunski zaslon in dolgotrajno baterijo.

Samsung Galaxy A41 – kombinacija elegance in funkcionalnosti

Samsung Galaxy A41 ima vrhunski 15,49-centimetrski (6,1-palčni) Super AMOLED brezkončni-U zaslon, ki nudi izjemno izkušnjo gledanja. Opremljen je z vzdržljivo 3.500 mAh baterijo in nudi možnost 15 W hitrega polnjenja. Vključuje glavno kamero z 48 milijoni svetlobnih pik, makro kamero s 5 milijoni svetlobnih pik in ultra široko kamero z 8 milijoni svetlobnih pik. Sprednja kamera Galaxy A41 pametnega telefona s 25 milijoni svetlobnih pik in funkcijo Sprotnega ostrenja vam bo omogočila zajemanje osupljivih selfiejev.

Poleg izjemnih funkcij, ki jih nudi, ima tudi elegantno obliko, ki jo še dodatno poudarijo zaobljenost v obliki ter ritmični vzorci na hrbtu v popolnoma novih barvah. Galaxy A41 bo na voljo v treh barvah – črni, beli in modri – s patino za sijaj. Galaxy A41 bo v Sloveniji na voljo konec tega meseca po priporočeni maloprodajni ceni 319 €.

Samsung Galaxy A21s – vrhunske kamere in izjemna video izkušnja

Galaxy A21s s 16,51-centimetrskim (6,5-palčnim) HD brezkončnim-O zaslonom zagotavlja edinstveno vizualno izkušnjo. Razmerje stranic je 20:9, za še boljšo izkušnjo ob igranju igric ali gledanju videoposnetkov pa pametni telefon vključuje tudi Dolby Atmos zvok. Galaxy A21s vključuje glavno kamero z 48 milijoni svetlobnih pik, ultra široko kamero z 8 milijoni svetlobnih pik in makro kamero z 2 milijonoma svetlobnih pik, ki omogočajo zajemanje posnetkov na profesionalni ravni.

Uporabniki lahko brezskrbno uživajo v igranju iger in gledanju videoposnetkov, saj je pametni telefon opremljen z dolgotrajno baterijo s 5000 mAh, ki omogoča tudi 15 W hitro polnjenje. Uporabnikom je na voljo tudi veliko prostora za shranjevanje – pametni telefon Galaxy A21s vključuje 64 GB notranjega pomnilnika in možnost razširitve z zunanjim pomnilnikom do 512 GB. Galaxy A21s bo v Sloveniji na voljo v juniju po priporočeni maloprodajni ceni 209,90 €.

Za več informacij obiščite www.samsung.com


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več
Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
O podjetju Si splet V podjetju Si splet d. o. o. od leta 2001 tržimo varnostne rešitve na področju informacijskih tehnologij. V letu 2003 smo pridobili ekskluzivno partnerstvo ... Več
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več