Računalništvo, telefonija
19.03.2020 16:00
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Netflix z uradnim načinom deljenja računa

Netflix z uradnim načinom deljenja računa
Netflix z uradnim načinom deljenja računa

Netflix je pred kratkim predstavil javnosti preprost, nov in “uradni” način, kako delimo svojo naročnino na priljubljeno storitev s svojimi prijatelji ali znanci, brez deljenja gesel ali zaslona računalnika.

Če imate naročnino na Netflix, ste se zagotovo kdaj znašli v položaju, ko vas je nekdo prosil za dostop do vašega računa, da bi si lahko ogledal kakšen film ali serijo. V tem primeru ste najpogosteje kar delili uporabniško geslo ali pa ste film oziroma serijo predvajali na svojem računalniku, nato pa ste zaslon delili z drugimi.

Sedaj pa je na voljo tudi “uraden” način deljenja Netflix dostopa. Deljenje je zelo preprosto, uredite pa ga lahko kar preko spleta ali na pametnem telefonu.

Na računalniku je potrebno klikniti na ikono z “darilom”, ki se nahaja v zgronji desni strani zaslona. Prikaže se vam osebna povezava, ki jo delite z vašimi prijatelji, znanci … Povezavo lahko delite tudi preko priljubljenih družbenih omrežij.

V aplikaciji je potrebno izbrati meni “več”. Tudi tam se vam bo izpisala vaša osebna povezava, ki jo lahko delite z drugimi.

Vsekakor boste veseli tudi dejstva, da je storitev že na voljo v Sloveniji.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35