Zlati partner
Oglas potekel

DevOps inženir (m/ž)

Endava je vodilni ponudnik tehnoloških storitev naslednje generacije, ki kotira na borzi v New Yorku. Naše stranke so podjetja, ki delujejo v spektru različnih industrij in področij – telekomunikacij, medijev, tehnologij, mobilnosti, logistike, energetike, javnega sektorja, umetne inteligence, blockchaina in zdravstva – pa tudi vodilnih blagovnih znamk na področju bančništva, zavarovalništva, plačilnih sistemov, kapitala trgov, maloprodaje in hitre potrošnje.
Postani del najbolj vznemirljivega obdobja v zgodovini informacijske tehnologije, kjer boš imel priložnost neposredno prispevati k razvoju vrhunskih tehnoloških storitev na globalnem nivoju.

Odpiramo vrata najboljšim IT talentom in v Slovenijo prinašamo projekte, ki s svojo kompleksnostjo, razsežnostjo in raznolikostjo predstavljajo velik potencial za karierni razvoj vseh profilov IT strokovnjakov.

Iščemo motivirane in izkušene DevOps inženirje (m/ž), ki bi se pridružili in postali del naše naraščajoče ekipe. Od prvega dne boš postal del naših projektnih skupin in tesno sodeloval pri nalogah, povezanih z gradnjo in izvedbo razvojnega procesa. Si to ti?

Beri naprej in spoznaj, kako si lahko v Endavi ustvariš uspešno kariero, v globalnem okolju, ki ponuja neskončno veliko izzivov in priložnosti za rast in razvoj.

Nudimo

  • Priložnost za delo z izjemno ekipo ljudi.
  • Odlično okolje za osebni in strokovni razvoj.
  • Priložnosti za dodatno strokovno usposabljanje in certificiranje ter brezplačne tečaje tujih jezikov.
  • Stabilne in dobro organizirane delovne razmere z možnostjo dela na različnih zanimivih projektih.
  • Dinamično okolje v tehnološko napredni organizaciji.
  • Veliko ugodnosti, ki podpirajo tvoje zasebno življenje: fleksibilen delovni čas, družini prijazno podjetje, športne in kulturne dejavnosti.
  • Spodbujanje inovativnosti ter izmenjava idej in znanja.

Pričakujemo

  • Strast do nenehnega učenja novih tehnologij.
  • Analitične sposobnosti in sistematičen pristop k reševanju dnevnih nalog.
  • Izkušnje z enim od priljubljenih orodji za upravljanje konfiguracije: Ansible, Chef, Puppet…
  • Osnovno razumevanje ter izkušnje v oblačnih infrastrukturnih okolij: AWS, Azure ali Google Cloud.
  • Dobro poznavanje ukazne vrstice Linuxa ter skriptiranja v Bash tehnologiji.
  • Tekoče pisno in ustno sporazumevanje v angleščini.

Naša obljuba TEBI.

Kot član Endava družine boš rastel z inovativnimi projekti in sodelovanjem z najboljšimi IT profesionalci na svetu. Naši ljudje so naš uspeh in nas delajo to, kar smo! Naš cilj je, da postanemo najboljši, kar smo lahko, skupaj, S TABO!

V kolikor se prepoznaš v opisu, te vabimo, da svojo prijavo oddaš tukaj.


Deli z drugimi:
Share
Način dela:
Pogodbeno

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Vpišite vaš email in 1x tedensko vas obvestimo o novih oglasih.


Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več
Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več