Tečaj robotike z LEGO – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključena



OPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.
Ogrevanje možgančkov pred začetkom šole: tečaji programiranja in robotike pri Telekomu Slovenije

Opis:

Izbirate lahko med naslednjimi tečaji glede na starost otroka:

Tečaj robotike z LEGO Education WeDo (od 6. do 10. leta)

Tečaj je namenjen otrokom, ki se želijo učiti s sestavljanjem in programiranjem LEGO modelov. Izdelovali bomo modele živali in strojev ter programirali in nadzorovali njihovo delovanje ter ustvarjali domišljijske zgodbe z robotki v glavni vlogi.

Tečaj robotike z LEGO Education WeDo 2.0 (od 8. do 10. leta)

Na tečaju bomo obnovili in nadgradili obstoječe znanje ter se seznanili z izzivi naravoslovnih projektov, ki vključujejo strojništvo in konstruiranje, znanost, tehnologijo ter osnovne principe programiranja. Spoznavali bomo uporabo novonastalih modelov ter raziskali njihovo uporabo pri reševanju problemov v vsakdanjem življenju ter njihove principe delovanja.

Tečaj robotike z LEGO Mindstorms (od 11. do 14. leta)

Na tečaju bomo sestavljali robote, ki jih bomo opremili s servo motorji in senzorji za zvok, ultrazvok, svetlobo in dotik. Robotu se bomo naučili posredovati ukaze, s pomočjo katerih ga bomo upravljali. Za njihovo programiranje bomo uporabili programsko opremo, ki omogoča enostavno sestavljanje programov s pomočjo ikon.

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem TELEKOM SLOVENIJE D.D. (Več o izdelku)


Deli z drugimi:
Share

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640