Digitalizacija
Tiskalniki in skenerji
Poslovne rešitve
01.04.2022 08:29
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Tehnološke rešitve, ki podpirajo delo na daljavo

Jasno je, da vse več podjetij podpira delo od doma ali vsaj hibriden način dela. To poleg prednosti tako za podjetje kot za zaposlene prinaša številne izzive, s katerimi se morajo spoprijeti.
Ricoh Print Management Cloud je zasnovan za podjetja, ki želijo zmanjšati obremenitev IT in hkrati lažje upravljati s svojo infrastrukturo.
Ricoh Print Management Cloud je zasnovan za podjetja, ki želijo zmanjšati obremenitev IT in hkrati lažje upravljati s svojo infrastrukturo.

Hitreje kot se podjetja na nove izzive in potrebe odzovejo, več prednosti pred konkurenco si bodo pridobila. Pri tem je izredno pomembno tudi, da imajo zaposleni izkušnjo na daljavo, ki je skladna z izkušnjo, ki so jo imeli v pisarni.

Ricoh Print Management Cloud je zasnovan za podjetja, ki želijo zmanjšati obremenitev IT in hkrati lažje upravljati s svojo infrastrukturo. Lahko se ga vpelje kot gostujočo SaaS (programska oprema kot storitev) ali pa je nameščen kot lokalni zasebni oblak. Ricoh poganja digitalno preobrazbo in na ta način omogoča, da zaposleni delajo na različnih lokacijah.

Večja evropska podjetja bodo imela z uvedbo oblačne rešitve Ricoh Print Management Cloud številne koristi, od poenostavljene infrastrukture tiskanja do dodatnega delovnega prostora.

Izkušnja dela na daljavo, ki je skladna delu v pisarni

Rešitev Print Management Cloud omogoča vsem uporabnikom tiskanje na katero koli napravo v podjetju, ne glede na omrežje, v katero je povezana in ne glede na lokacijo. Hkrati podjetje zniža stroške in kompleksnost upravljanja, ki sta povezana s tradicionalnim okoljem tiskanja. Centralno upravljanje odpravi običajne tegobe IT-ja in službe za pomoč uporabnikom, hkrati pa omogoča sledenje uporabe tiska med zaposlenimi, ki vse pogosteje delajo razpršeno, vsak na svojem koncu.

Poleg tega Ricoh Print Management Cloud na platformi podpira nastavitve lastnega tiskalnega okolja uporabnikov. V manj kot desetih minutah lahko nadomesti obstoječo infrastrukturo tiskanja, ki temelji na operacijskih sistemih Windows ali Mac. Poglavitno pri tem je, da Ricoh Print Management Cloud zagotavlja delovno izkušnjo na daljavo, ki je skladna z izkušnjo v pisarni. Poleg tega imajo podjetja možnost enostavnega sledenja uporabi.

Povpraševanje po varnem in enostavnem tiskanju na daljavo je veliko

Široka razpoložljivost Ricoh Print Management Cloud je neposreden odgovor na veliko povpraševanje po varnem in enostavnem tiskanju na daljavo. Nova raziskava IDC (* IDC, The Secure Print Opportunity in the Hybrid Workplace, #EUR148081321, Julij 2021) razkriva, da 62 % anketirancev iz večjih podjetij meni, da je povečano upravljanja tiskanja in njegove varnosti za tiste, ki delajo od doma pomemben ukrep, ki ga je spodbudila pandemija v zvezi s procesi tiskanja in upravljanja dokumentov. Na vprašanje o glavnih razlogih pri izbiri ponudnika tiskalnih storitev so bili najpogosteje navedeni odgovori, povezani z varnostnimi rešitvami in storitvami, zmogljivostjo IT storitev in podporo za tiskanje/IT infrastrukturo.

»Današnji vodilni v poslu se močno zavedajo izzivov in priložnosti, ki jih prinaša digitalna preobrazba. To lahko služi kot dvig zahtev, kot so varnost, široka dostopnost, rešitve v oblaku in podobno. Zagotavljanje teh potreb je bistvenega pomena za podporo in omogočanje razpršene delovne sile, ne glede na to, kje je sedež in kakšen je urnik podjetja,« pojasnjuje David Mills, izvršni direktor Ricoh Europe.

Za dodatne informacije obiščite www.vibor.si ali kontaktirajte njihove strokovnjake, ki vam bodo z veseljem priskočili na pomoč.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
delo od doma Ricoh večnamenske naprave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIBOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIBOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več