Strojna oprema
22.04.2007 12:23

Deli z drugimi:

Share

Lexmarkovi barvni laserji nagrajeni

Priznana računalniška revija PC World je na svojem preizkusu barvnih laserskih tiskalnikov Lexmarkovi rešitvi C500n in C530dn umestila med najboljšo peterico na lestvici najboljših 10 modelov. Tiskalnika sta si visoko uvrstitev prislužila z odlično kakovostjo izpisa, hitrostjo delovanja in ugodno ceno.

“Lexmarkova serija barvnih laserskih tiskalnikov nudi visoko kakovost ter zanesljivo delovanje, kar sta elementa, ki ju majhna in srednje velika podjetja iščejo med tovrstnimi izdelki,” je povedal Paul Rooke, Lexmarkov podpredsednik in vodja oddelka tiskalnikov in storitev. “S priznanjem, ki so nam ga podelili pri PC World, smo zelo zadovoljni.”

Z izpisom do 31 črno-belih ter 8 barvnih strani ter zelo ugodno ceno lahko Lexmark C500n služi kot osrednji tiskalnik vsem uporabnikom, ki sicer potrebujejo tisk v barvah, a obenem tiskajo večje količine črno-belih dokumentov. Ker gre za mrežni tiskalnik, ga lahko hkrati uporablja več uporabnikov, kar še dodatno zniža stroške uporabe.

“Lexmark C500n tiska hitro in kakovostno. Tudi njegova cena je ugodna,” sporoča Danny Allen iz PC World. “Kakovost izpisa na našem preizkusu je bila naravnost odlična.”

Lexmark C530dn zmore natisniti dokumente v barvah in do 22 barvnih strani v minuti ter prav tako do 24 črno-belih strani v minuti. Ker je tiskalnik že v osnovi opremljen z enoto za obojestranski tisk ter omrežnim priključkom je kot nalašč za manjša in srednje velika pisarniška okolja.

“Ugodna cena in dobre zmogljivosti naredijo Lexmarka C530dn za izjemno privlačen barvni tiskalnik, še posebej, če potrebujete obojestranski izpis dokumentov,” so ugotovili pri PC World. “Lexmark C530dn je tako odličen pripomoček za mala in srednje velika pisarniška okolja, saj bo uporabnike razvajal z zelo kakovostnim izpisom ter obenem, zahvaljujoč modulu za obojestransko tiskanje, varčeval s papirjem.”


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več
Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Podjetje Vibor z unikatnim pristopom že od leta 1993 zagotavlja neprekinjeno podporo celotni organizaciji z zanesljivo opremo ter rešitvami, ki poenostavljajo in povezujejo delovne ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več