Strojna oprema
22.04.2007 12:23

Deli z drugimi:

Share

Lexmarkovi barvni laserji nagrajeni

Priznana računalniška revija PC World je na svojem preizkusu barvnih laserskih tiskalnikov Lexmarkovi rešitvi C500n in C530dn umestila med najboljšo peterico na lestvici najboljših 10 modelov. Tiskalnika sta si visoko uvrstitev prislužila z odlično kakovostjo izpisa, hitrostjo delovanja in ugodno ceno.

“Lexmarkova serija barvnih laserskih tiskalnikov nudi visoko kakovost ter zanesljivo delovanje, kar sta elementa, ki ju majhna in srednje velika podjetja iščejo med tovrstnimi izdelki,” je povedal Paul Rooke, Lexmarkov podpredsednik in vodja oddelka tiskalnikov in storitev. “S priznanjem, ki so nam ga podelili pri PC World, smo zelo zadovoljni.”

Z izpisom do 31 črno-belih ter 8 barvnih strani ter zelo ugodno ceno lahko Lexmark C500n služi kot osrednji tiskalnik vsem uporabnikom, ki sicer potrebujejo tisk v barvah, a obenem tiskajo večje količine črno-belih dokumentov. Ker gre za mrežni tiskalnik, ga lahko hkrati uporablja več uporabnikov, kar še dodatno zniža stroške uporabe.

“Lexmark C500n tiska hitro in kakovostno. Tudi njegova cena je ugodna,” sporoča Danny Allen iz PC World. “Kakovost izpisa na našem preizkusu je bila naravnost odlična.”

Lexmark C530dn zmore natisniti dokumente v barvah in do 22 barvnih strani v minuti ter prav tako do 24 črno-belih strani v minuti. Ker je tiskalnik že v osnovi opremljen z enoto za obojestranski tisk ter omrežnim priključkom je kot nalašč za manjša in srednje velika pisarniška okolja.

“Ugodna cena in dobre zmogljivosti naredijo Lexmarka C530dn za izjemno privlačen barvni tiskalnik, še posebej, če potrebujete obojestranski izpis dokumentov,” so ugotovili pri PC World. “Lexmark C530dn je tako odličen pripomoček za mala in srednje velika pisarniška okolja, saj bo uporabnike razvajal z zelo kakovostnim izpisom ter obenem, zahvaljujoč modulu za obojestransko tiskanje, varčeval s papirjem.”


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več