Obvestila podjetij
26.05.2011 09:21
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Programska oprema ActivInspire 1.5 – sedaj na voljo v slovenskem jeziku

Nadgrajena Prometheanova programska oprema ActivInspire je iskra, ki neti plamen učenja. Zasnovana je tako, da učiteljem olajša načrtovanje in izvedbo učnih ur.
Prgramska oprema ActivInspire
Prgramska oprema ActivInspire

ActivInspire je učinkovito učno orodje, ki omogoča učiteljem vodenje učnih ur preko interaktivnih tabel. S tem ustvarjajo dinamične lekcije polne animacij, s katerimi motivirajo in vzpodbujajo učence k soustvarjanju učnih ur.

Z nadgrajeno različico programa lahko učitelji preprosto dostopajo do novih bogatih knjižnic – učnih pripomočkov npr. matematičnih orodij, zvokov, tematskih predlog in aplikacij na dotik, ki današnjim učencem nudijo interaktivno in privlačno izkušnjo.

Učne ure z ActivInspire postanejo polne živih barv, zvokov in videov.

Programska oprema ActivPrimary je bila prilagojena mlajšim učencem, medtem ko je bila programska oprema ActivStudio prilagojena starejšim učencem. Sedaj ActivInspire združuje ti dve programski opremi v eni platformi. Učitelj lahko sam izbere izgled vmesnika in ga prilagodi starosti in znanju svojih učencev.

Z izboljšano funkcionalnostjo in novim ravnilom (geotrikotnik) učitelji in učenci nadaljujejo svojo učno potovanje 21. stoletja. Pridružite se jim tudi vi!


Orodje ActivInspire je združljiv z vsemi večjimi operacijskimi sistemi, kot so Windows, Mac in Linux in je sedaj na voljo v 36 jezikih tudi v slovenskem. Uporabniki starejših programskih oprem Promethean (ActivStudio, ActivPrimary) lahko svojo programsko opremo brezplačno nadgradijo v ActivInspire preko portala www.prometheanplanet.com.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Miška d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Miška d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

MIŠKA na konferenci informacijska varnost

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Miška d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več
Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več