Obvestila podjetij
16.04.2010 09:46
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zaščitena napetost

Podjetje Tecnoware že dvajset let skrbi za varnost in nemoteno delovanje naših dragocenih električnih naprav. To pa je poslanstvo, ki ga je nespametno podcenjevati.
Zaščitena napetost
Zaščitena napetost

Dandanašnjika si brez elektronskih naprav na vsakem koraku ne moremo niti več predstavljati. Samoumevno se nam zdi, da so nam na voljo in da delujejo, če pa katera od njih samo za trenutek preneha delovati, to občutimo kot izgubo enega od mnogoterih navideznih udov, ki jih tovrstne naprave pravzaprav predstavljajo v našem sodobnem življenju. Naše elektronske dobičkonosne ljubljenčke, ki so sestavljeni iz nešteto miniaturnih komponent, je zato treba skrbno varovati, saj so nadvse občutljivi na spremembe klimatskih pogojev, na povečanje napetosti, še najbolj pa na nenadno izgubo električne energije med delovanjem. Verjetno je odveč poudarjati, da tovrstni stresni dogodki neposredno in občutno vplivajo tudi na finančni spekter naših življenj.

Rešitev? UPS naprave, ki skrbijo za nemoten dotok električne energije in varujejo občutljivo drobovje naših naprav. Vendar, katere izbrati? Pri podjetju Tecnoware, ki ima v svojem prodajnem programu kar več kot 80 različnih UPS naprav, bomo zagotovo našli svojo, saj so poskrbeli za najbolj preproste potrebe vsakdanjih uporabnikov, kot tudi obsežne in striktne želje večjih podjetij in industrij. Med enofazne UPS rešitve za domače uporabnike in manjša podjetja spada serija ERA, namenjena nemotenemu delovanju osebnih računalnikov, tiskalnikov, modemov, delovnih postaj in LAN strežnikov. ERA UPS naprave so dobavljive v različicah z močjo od 600 VA, pa vse do 2.600 VA. So tihe in preproste za uporabo, nanje pa lahko priključimo več naprav, katerim UPS nudi od 5 do 10 minut življenjske energije po izpadu elektrike.

Priporočitve in omembe vredne so tudi inovativne Leonardo UPS naprave, prav tako namenjene domači uporabi in uporabi v podjetjih. Že na pogled prepoznavni modeli, ki so zasnovani tako, da lahko nanje postavimo osebni računalnik in zlahka zamenjamo UPS modul, se ponašajo z daljinskim upravljalcem, koleščki za lažje premikanje, avtomatičnim regulatorjem napetosti in več kot 10-minutno avtonomijo delovanja.

Med (naj)naprednejše Tecnoware UPS rešitve pa spada serija EVO, namenjena zahtevnejšim potrebam podjetij in njihovih strežnikov, POS sistemov, podatkovnih centrov in industrijskih procesov. Estetsko zasnovana zunanjost EVO naprav skriva zanesljivo in zmogljivo notranjost z močjo od 1.000 pa vse do vrtoglavih 15.000 VA, ki premore nešteto funkcij za varno in nemoteno delovanje tudi najnaprednejših elektronskih naprav. Avtonomija najbolj zmogljivih UPS stolpov v tej seriji znaša tudi nad eno uro, za upravljanje z napravo pa je na voljo zmogljiv program UPSilon 2000.

Vse Tecnoware UPS naprave, katere v Sloveniji ekskluzivno distribuiramo, je moč nadzirati z zastonjskim programom WinPower in jih preko SNMP vmesnika in NetAgent opremo nadgraditi v omrežne enote. Vse ostale informacije in podrobne opise Tecnoware UPS naprav lahko najdemo na www.tecnoware.si.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELPREMA d.o.o., eMundia.si
Za več informacij so vam na voljo pri ELPREMA d.o.o., eMundia.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

elprema d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELPREMA d.o.o., eMundia.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več