Avtomoto
Življenjski slog
21.03.2022 16:09
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vrhunski električni skiro za manj kot 500 evrov

O elektrifikaciji je govora na vsakem koraku, na vsakem fizičnem in digitalnem oglasnem mestu. Zagotovo gre za tehnologijo, ki bo zaznamovala naslednje nekaj desetletij na vseh področjih. Čeprav gre za tehnologijo, ki je šele na začetku svojega razvojnega cikla, že danes v nekaterih segmentih lahko opazimo hiter napredek, kot na primer v prometu. Skoraj vsi glavni in največji proizvajalci avtomobilov so se zavezali za prehod na električni pogon v naslednjih 10-20 letih, kar je dokaz potenciala električne tehnologije. Za ugodno ceno pa lahko sedaj tudi povsem povprečen uporabnik izkusi vse prednosti električnega pogona. Kako? Obiščite TO POVEZAVO in si oglejte električno skiro HIMO L2 Max, ki je dobra vstopna točka v svet elektrifikacije. Cena? Z uporabo akcijske kode CCL2MAX boste e-skiro dobili za 491,97 evrov.

Električni skiro HIMO L2 Max: ključne značilnosti

Električni skiro HIMO ima vgrajen brezkrtačni motor, ki se lahko pohvali z največjo hitrostjo 25 kilometrov na uro. Okvir je izdelan iz visokoogljičnega jekla, ki je dovolj vzdržljiv, da lahko zagotavlja nosljivost do 150 kilogramov.

Kaj pa doseg? 10,4 Ah litijeva baterija premore dovolj zmogljivosti za vožnjo do 35 kilometrov. 3-stopenjske prestave zagotavljajo gladko in hitro prestavljanje. Dva neodvisna zavorna sistema skrbita za visoko učinkovito zaviranje in hitro odzivnost v vseh pogojih, tudi na neravnih terenih.

10-palčna velika gladka drsna kolesa bodo poleg dobrega oprijema poskrbela še za maksimalno blaženje udarcev. Super svetla LED sprednja in zadnja luč pa vas bosta varovala pri nočnih dogodivščinah. Deska (205 mm) bo s posebno teksturo preprečila morebitne zdrse.

Električno skiro lahko zložite, kar pomeni, da boste prihranili na prostoru in sami sebi omogočili lažji transport. LCD zaslon na krmilniku prikazuje trenutno hitrost, hitrostne načine in raven napolnjenosti baterije.

Električno skiro HIMO vam bo zagotovil priročno in hitro potovanje v službo, šolo ali po vsakodnevnih opravkih. Obenem se boste ognili gneči mestnih središč in javnega potniškega prometa. Ne oklevajte in kliknite TUKAJ za nakup električnega skiroja HIMO L2 Max.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Električni skuter Električni skiro


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več
Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Podjetje Vibor z unikatnim pristopom že od leta 1993 zagotavlja neprekinjeno podporo celotni organizaciji z zanesljivo opremo ter rešitvami, ki poenostavljajo in povezujejo delovne ... Več