Računalništvo, telefonija
03.07.2019 17:00
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Z OKI TISKALNIKI tisk na etikete in medije, odporne na vodo in UV žarke

.. Tokrat bomo pisali o OKI tiskalnikih, etiketah ter prednasekanih medijih, odpornih celo na vodo in UV žarke ..
Z OKI TISKALNIKI tisk na etikete in medije, odporne na vodo in UV žarke
Z OKI TISKALNIKI tisk na etikete in medije, odporne na vodo in UV žarke

To so tiskalniki, ki so zelo uporabni za označevanje rastlin v vrtnih centrih, označevanje v trgovinah (označevanje AKCIJSKIH artiklov ter tiskanje stropnih ali talnih bannerjev za povečanje prodaje oz. privabljanje kupcev), hotelskih verigah (tiskanje menijev, označevalnih kartončkov) in podobno …

Podjetja imajo danes veliko potrebo po visokokakovostnem tisku in hitremu spreminjanju cen oz. artiklov. Tisk namreč ni zgolj natisnjen dokument, ampak potreba po transparentih, informativnih vodotesnih nalepkah in materialih, po možnosti odpornih na UV žarke, samolepilnih talnih ali stenskih nalepkah in podobno. Že hiter pregled nam pove, da brez tiska danes v podjetju ne gre.

Za vse to pa vsa ta podjetja potrebujejo proizvod, ki je specializiran za njihovo oskrbo s tiskarskimi rešitvami, ki bodo zadovoljile vse njihove potrebe samo z eno napravo.

Učinkovita rešitev

Vsestranski, učinkoviti in zanesljivi tiskalniki OKI serij C600, C700 in C800 so odlična izbira za tiskanje osupljivih barvnih nalepk za rastline v vrtnih centri, hotelskih verigah, nakupovalnih središčih in trgovinah. Natisnili boste lahko na primer samolepilne etikete in privabili pozornost strank ter tako poskrbeli za promocijo. Z njimi boste lahko označevali artikle ali tiskali bannerje. Natisnili boste lahko tudi lepilne talne oznake in še marsikaj.

Natisnete lahko takšno nalepko, kakršno ste si vedno želeli. Tako kot v primeru nalepk za označevanje rastlin, lahko v svojem podjetju natisnete tudi barven promocijski material, razne oznake ali katerikoli visokokakovostni natisnjen izdelek.

S tiskalniki C612dn in C712dn lahko natisnete:

  • samolepilne etikete;
  • nalepke;
  • odporne na vodo in ostale vremenske vplive;
  • nihajne oznake;
  • pasice;
  • nalepke za rastline;
  • vse vaše marketinško gradivo – od promocijskih letakov, poslovnih tiskovin, obvestil o prodajnih mestih in vizitk.

Če smo pri C612dn in C712dn govorili o tiskalnikih, ki lahko tiskajo do velikosti A4 formata, velja omeniti tudi A3 tiskalnika C834dnw in C844dnw za tiskanje večjih formatov.

Če iščete tiskalnik, ki je zmožen vsega, je serija C800 namreč popolna izbira, še posebej ko je pomanjkanje površine nadloga. Pozabite na staromodne, ogromne A3 tiskalnike, ta serija se prilega v še tako majhne pisarne ali maloprodajno okolje in omogoča tisk promocijskega gradiva in pisarniških dokumentov znotraj podjetja.

C834dnw seveda tiska barvno in po potrebi obojestransko. Naredi lahko 20 A3 strani na minuto, pri A4 straneh je še nekoliko hitrejši, saj jih natisne 36 na minuto. Povezljiv je z USB 2.0, pa tudi brezžično ali mrežno. Za prvi tisk potrebuje le 6,3 sekunde.

Več o teh izjemnih tiskalnikih najdete na spletni strani oki.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MIKRO ING TRADE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MIKRO ING TRADE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MIKRO ING TRADE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50