Računalništvo, telefonija
29.08.2014 09:53
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Doživite adrenalinski vikend

Vsi se pogosto sprašujemo kje preživeti sobotno popoldne in kam se odpraviti na lep poletni dan. Ne izgubljajte več časa z razmišljanjem in se raje odpravite na lepše, saj smo za vas zbrali najbolj priljubljene destinacije v občini Radovljica.
Radovljica ponuja številna adrenalinska doživetja.
Radovljica ponuja številna adrenalinska doživetja.

Priljubljen portal MojaObčina.si, kjer prebivalci in društva posameznih občin objavljajo lokalne novice, zanimivosti in dogodke, postaja vse bolj poln kvalitetnih in uporabnih vsebin.

Poleg številnih obvestil in poročil dogodkov, so na posameznih občinah začeli objavljati tudi odlične turistične vodiče, za katere menimo, da so nujno potrebni tako za razvoj domačega turizma, kot tudi za informiranost naših bralcev. Vsi namreč poznamo svojo lokalno občino, o znamenitosti svojih sosedov pa ne vemo skoraj nič.

Če ste ljubitelj avantur, doživetij in zabave ter želite poskusiti tradicionalne bio slovenske jedi in napitke, vam priporočamo branje turističnega vodiča po občini Radovljica, ki vas bo presenetil z možnostmi, ki jih ponuja ta občina. Med njimi boste našli tudi rafting, soteskanje, Zorb-ball in Paintball.

Skratka doživetij ne manjka, če ste se pripravljeni odpeljati še kam na lepše. Kliknite tu in odkrijte doživetja, ki jih ponuja občina Radovljica.

– Oglasno sporočilo


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več
Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več