Varnost
23.02.2022 07:34
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

S&T Slovenija med peščico najboljših na svetu

Strokovnost, tehnična podkovanost in prodajna uspešnost zaposlenih nas je S&T Slovenija pripeljala do najvišjega partnerskega statusa, ki ga podeljuje vodilni proizvajalec rešitev za informacijsko varnost omrežja, Check Point Software Technologies, 5 STAR partner.

S&T Slovenija je med le peščico partnerjev na svetu, ki se lahko ponašajo s petimi zvezdicami. Partnerji s petimi zvezdicami izkazujejo visoko raven strokovnega znanja na področju Check Point tehnologij. V Sloveniji pa je S&T Slovenija edino podjetje, ki dosega visoka merila za status petih zvezdic.

Družba S&T Slovenija s podjetjem Check Point sodeluje že od leta 1996, v januarju leta 2002 pa je tedanje podjetje Hermes Plus, slovenski predstavnik skupine S&T, izpolnilo vse potrebne pogoje in si kot prvo podjetje na področju regije Adriatik pridobilo status Check Point Certified Support Partner.

Suvereni tako na tehničnem kot prodajnem in poprodajnem področju

Prejeta peta zvezdica dokazuje, da so suvereni tako na tehničnem kot prodajnem in poprodajnem področju. Prejeti naziv jim daje spodbudo za nadaljnjo nadgradnjo kompetenc in implementacijo najnaprednejših Check Point varnostnih rešitev v okolja svojih strank. Direktor prodaje infrastrukturnih rešitev, Tomaž Kužnik, je ob prejetem nazivu povedal, da “verjame in upa, da bo naše partnerstvo s Check Pointom tudi v bodoče temeljilo na zaupanju in trdnem delu, kot do sedaj“.

K prejetemu nazivu so gotovo pripomogli tudi njihovi tehnični strokovnjaki, ki skrbijo za nemoteno delovanje varnostnih rešitev pri strankah in obenem svoje znanje prenašajo administratorjem sistemov na organiziranih Check Point izobraževanjih.

S&T knjižnica znanja

Če se morda s Check Point rešitvami šele spogledujete, pa vas prijazno vabijo, da obiščete S&T knjižnico znanja, v kateri boste našli posnetke spletnih srečanj, v sklopu katerih so predstavili (tudi) Check Point rešitve.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
S&T Slovenija d.d. kibernetska varnost

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem S&T SLOVENIJA d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri S&T SLOVENIJA d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

S&T Slovenija z odličnimi poslovnimi rezultati

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem S&T SLOVENIJA d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več