Triki in nasveti
10.09.2018 08:00
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

YouTube ima temno stran

Temni YouTube lahko aktiviramo z samo nekaj kliki
Temni YouTube lahko aktiviramo z samo nekaj kliki

Sicer je temni YouTube na voljo za prenosnike in namizne računalnike že kar nekaj časa, je sedaj na voljo še za iOS naprave, kot tudi že za nekatere uporabnike Androida. Na temno stran lahko “prestopimo” samo z nekaj kliki, če smo lastnik iOS naprave. To lahko storimo na naslednji način.

  • Odpremo aplikacijo YouTube in izberemo ikono svojega računa v desnem zgornjem kotu
  • Kliknemo na nastavitve “Settings”
  • Z klikom na “Dark theme” aktiviramo črno temo

Če pa želimo preizkusiti možnost na svojem Androidu, je postopek popolnoma enak, vendar se pri večini uporabnikov ta možnost prevzeto ne prikaže, saj še ni na voljo za vse uporabnike.

Najprej preverite, ali imate naloženo zadnjo verzijo aplikacije, nato pa po nasvetih uporabnikov Reddita večkrat odprite in zaprite aplikacijo. To naj bi omogočilo možnost preklopa na temni način (vsaj za nekatere uporabnike).

Sicer si pa aplikacija zapomni našo izbiro tako na namiznih kot tudi na mobilnih napravah, tako da nam tega ne bo potrebno skozi prilagajati.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,