Računalništvo, telefonija
22.08.2006 10:33

Deli z drugimi:

Share

CA napoveduje novo vodstvo v EMEA

CA, eno največjih podjetij na svetu, ki prodaja programsko opremo za upravljanje IT, je predstavilo na novo imenovano ekipo za upravljanje v Srednji in Vzhodni Evropi (CEE), Bližnjem vzhodu in Afriki (MEA), ki jo bo vodil podpredsednik in generalni direktor Gilbert Lacroix, nekdanji vodja podjetja CA v Arabskih državah in Pakistanu.

Imenovanja so posledica širšega prestrukturiranja vodstva in poslovnih enot podjetja v Evropi, na Bližnjem vzhodu in Afriki (EMEA). Kombinacija na novo zaposlenih in napredovanje starih vodij podjetja CA je ključnega pomena za povečanje trajnostnega razvoja in razvijanja območja t. i. vzhodnih trgov EMEA v svetovno žarišče najboljših praks za podjetje CA.

“Za CA je geografsko območje eno od najhitreje razvijajočih se območij in podjetje želi, da postavimo merilo za nekatere najboljše prakse pri razvoju poslovanja,” pravi Gilbert Lacroix. “Prepričan sem, da bomo s prvovrstno ekipo priznanih vodij v industriji tudi našim strankam in partnerjem omogočili rast njihovih podjetij.”

Z vnosom obsežnih izkušenj na področju industrije v podjetje CA bo višje vodstvo obsegalo dva regionalna prodajna trga (CEE, MEA) in pet funkcionalnih področij:
– Tanguy De La Horie prihaja v CA iz Intela in bo podpredsednik za prodajo za Srednjo in Vzhodno Evropo.
– Najib Khouri-Haddad prihaja v CA iz podjetja EFI in bo podpredsednik za prodajo za Bližnji vzhod in Afriko.
– Michel de Martigny, dosedanji podpredsednik za prodajo za Bližnji vzhod in Afriko, bo podpredsednik zastopništva za območje.
– Ned Jaroudi, dosedanji direktor marketinga za Arabske države in Pakistan, bo povišan na mesto podpredsednika marketinga za območje.
– Bjarne Rasmussen, dosedanji podpredsednik Tehničnih storitev za Arabske države in Pakistan, bo postal podpredsednik Tehnoloških in poslovnih enot za območje.
– Roland Jones bo postal vodja objektov za območje in bo razširil svoje dosedanje obveznosti, ki jih ima v arabskih državah in Pakistanu.
– Rita Mouawad, dosedanja vodja kadrovskega oddelka za arabske države in Pakistan, bo povišana na mesto direktorice kadrovske službe in poslovne partnerke za kadrovske zadeve za območje.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več