Strojna oprema
16.08.2006 12:59

Deli z drugimi:

Share

Logitechovo namizje »EasyCall«

Logitech je danes objavil tri nove modele iz družine nagrajenih izdelkov serije Cordless Desktops, med drugim tudi namizje “Logitech EasyCall” – prvi kombinirani izdelek, ki združuje miško, tipkovnico in speakerphone. Z napredno avdio tehnologijo, vgrajenimi tipkami za sprejemanje in opravljanje klicev in enostavno uporabo programske opreme, je namizje “EasyCall” vse, kar uporabniki rabijo za kakovostno internetno klicanje.

“Logitech že vrsto let z izjemnimi tipkami na naših perifernih izdelkih, ki naredijo digitalno izkušnjo bolj intuitivno in naravno, uspešno poenostavlja kompleksnost uporabe osebnega računalnika,” je povedal Denis Pavillard, Logitechov podpredsednik produktnega marketinga za tipkovnice in namizja. “Predstavitev storitev VoIP in rast širokopasovne penetracije so poskrbeli za revolucionarno spremembno v načinu, kako ljudje komunicirajo z uporabo osebnega računalnika. Naše novo namizje EasyCall združuje vse prave lastnosti z napredno programsko opremo, ki deluje skorajda nevidno in s tem zagotavlja enostaven proces internetnega klicanja, ki na ta način postaja precej podoben mobilnemu ali tradicionalnemu telefoniranju.”

Namizje Logitech EasyCall

Logitechovo namizje EasyCall je prvo v svojem razredu in predstavlja celovito rešitev za opravljanje internetnih klicev oziroma internetnega telefoniranja ter navigiranja osebnega računalnika. EasyCall Speakerphone vključuje Logitechovo tehnologijo “RightSound”, ki eliminira šume in omogoča jasno internetno telefoniranje. Deluje kot nadzorni center za popolno izkušnjo internetnega telefoniranja, s tipkami za uravnavanje glasnoti, za odložitev ali prekinitev klica. Izdelek ima na voljo tudi naglavni komplet, ki se ga lahko vključi v primerna vrata na Speakerphone-u, kadar potrebujete zasebnost.

Celovita komunikacijska površina na oblikovalsko izjemno lepi tipkovnici ponuja uporabnikom možnost, da zaženejo aplikacijo internetnega klicanja, z lahkoto spreminjajo status povezljivosti na internet in sprejemajo ter oddajajo klice. Priročne tipke za hitro dostopanje do funkcij ponujajo hiter priklic, kadar telefonirate prijateljem, družinskim članom ali sodelavcem. Te enostavno dosegljive tipke se lahko uporabljajo tudi tako, da z njimi shranjujete ali odtipkavate telefonske številke oziroma IP naslove. Izdelek je optimiziran za uporabo z aplikacijami internetnega telefoniranja, kot so “Yahoo Messenger with Voice and AIM” v Združenih državah Amerike in “Skype” v Evropi.

Tipkovnica prav tako omogoča hiter dostop do aplikacij, kot so elektronska pošta, internetni brskalnik, medijska površina pa omogoča enostavno upravljanje digitalne glasbe in aplikacij, kot so iTunes in Windows Media Player. Brezžična miška vsebuje Logitechovo visokokakovostno lasersko tehnologijo sledenja, s čimer zagotavlja izjemno natančnost in nadzor nad vsako površino.

Namizje Logitech EasyCall bo v Združenih državah Amerike in Evropi dosegljivo sredi septembra. Priporočena maloprodajna cena za Evropo je 129,9 EUR.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Kontron, d. o. o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Kontron vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več
Zlati partner

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več