Pametne ure
23.12.2021 17:35

Deli z drugimi:

Share

Prilagodite uro Huawei Watch GT 3 po svojih željah

Zaradi širokega nabora funkcij so pametne ure hitro pridobile naklonjenost in postale nepogrešljive do te mere, da si težko predstavljamo dneve brez njih. Toda pomemben je tudi videz, zato se mnogi pritožujejo nad pomanjkanjem možnosti personalizacije in prilagajanja osebnemu modnemu slogu. Največkrat so namreč »športno« oblikovane in zato manj primerne za vse priložnosti. To pa ne velja za vse pametne ure. Huawei v seriji Watch GT 3 ponuja drzno, a hkrati elegantno oblikovani različici z nešteto možnosti personalizacije, da resnično ustrezata razpoloženju in modnemu slogu.

Modni slog ni nekaj stalnega in nespremenljive. Spreminja se. Včasih tudi iz dneva v dan, saj je odvisen od razpoloženja, letnega časa ali dogodka, ki se ga nameravate udeležiti. Nič čudnega, da od nosljive naprave pričakujete sposobnost prilagajanja. Ko gre za pametno uro Huawei Watch GT 3, lahko izbirate med dvema modeloma. Drzneje oblikovanim s premerom številčnice 46 milimetrov ali nežnejšim s premerom 42 milimetrov.

Drznejše elegantno oblikovanje za aktivne

So dnevi, ko je urnik polno zaseden. Tečete iz enega sestanka na drugega, opravljate službene naloge, postorite še kaj doma, skočite po nakupih, v telovadnico, nakar sledi večerno druženje, po katerem končno najdete nekaj trenutkov za sproščanje pred spanjem. Že naslednji dan je lahko popolnoma drugačen, zato so nadvse pomembne funkcije pametne ure, ki so v pomoč. Od načrtovanja koledarja, spremljanja srčnega utripa, beleženja vadbe, klicanja prek Bluetootha in še veliko drugega. Pohvalno pri Huawei Watch GT 3 je, da kot pametna ura nudi vse, ne da bi se morali odreči elegantnemu videzu.

Kar najprej opazite pri uri s premerom 46 milimetrov, je njena presenetljiva podobnost s tradicionalnimi in elegantnimi izdelki urarske industrije, čeprav nudi napredne funkcije spremljanja aktivnosti in zdravja. S težo brez paščka vsega 42,6 grama in debelino 11 mm je presenetljivo lahkotnega videza, a obenem nudi svetel zaslon z gostoto 326 pik na palec, na katerem bo vedno več kot dovolj prostora za prikaz informacij. Huawei Watch GT 3 je pametna ura za dinamične posameznike z živahnim življenjskim slogom, ki bodo znali ceniti njene zmogljivosti kot tudi eleganten videz. Je popolna, če iščete lep in pametni pripomoček, ki izraža aktiven življenjski slog in prizadevanje za samoizpopolnjevanje.

Brezčasna eleganca za vse, ki cenite lepoto

Manjši model pametne ure Huawei Watch GT 3 s premerom 42 mm je po drugi strani odlična izbira, če imate redi bolj občutljivo in mehko oblikovanje. Kot taka je zato popolna izbira za nežnejši spol. Ura ni samo manjša, temveč prav tako lažja (35 g) in tanjša (10,2 mm). Kljub temu njen zaslon nudi gostoto 352 pik na palec in prikazuje podrobne informacije v živahnih barvah. Tako kot večji model, tudi manjši spominja na tradicionalne ure. Linije ohišja so gladke in elegantne, da sledijo sodobnemu trendu vrhunskega in preprostega oblikovanja, zato jo boste hitro prepoznali kot modni, a hkrati subtilen dodatek, ki v kombinaciji z »milanskim« paščkom v zlatih tonih iz nerjavečega jekla postane dragocen kos nakita. Hkrati zagotavlja tesno prilagajanje, da se ura ne ujame v manšeto bluze ali jakne. Ne glede ali je pred vami vadba ali glamurozni večerni dogodek, ura Huawei Watch GT 3 (42 mm) bo vedno videti odlična in vam bo dala kanček samozavesti, da boste zlahka premagali vsak izziv.

Nadgrajeno spremljanje aktivnosti in športa

Funkcij nove pametne ure ne bi mogli v celoti izkoristiti, če ne bi bila opremljena z dolgotrajno baterijo. Večja različica s premerom 46 mm nudi 14-dnevno avtonomijo, manjša premera s 42 mm zdrži en teden brez polnilca.

Pametna ura Huawei Watch GT 3 vam bo pomagala spremljati pomembne fiziološke znake, kot so srčni utrip, nasičenje kisika v krvi (SpO2), kakovost spanja, raven stresa, temperatura kože in pri ženskah še menstrualni cikel. Zahvaljujoč zbranim podatkom boste vedeli, kdaj ste v neravnovesju in je treba ukrepati. Ura podpira novo tehnologijo TruSeen 5.0+ za spremljanje srčnega utripa in nasičenosti kisika v krvi z večjo natančnostjo merjenja med beleženjem dejavnosti, podnevi in ponoči ter tehnologijo TruSleep 2.0, ki spremlja faze, ritem dihanja in srčni utrip v realnem času ter poda celovito analizo spanja skupaj s predlogi za izboljšanje.

V sklopu beleženja aktivnosti Huawei Watch GT 3 nudi več kot 100 športnih načinov, od katerih jih je 18 profesionalnih. Poleg tega nudi prilagojene načine vadbe na podlagi telesne pripravljenosti in navad uporabnika.

Ta lahko namreč določi cilje vadb in nato v realnem času spremlja napredek na zaslonu ali v aplikaciji Zdravje. Ura med vadbo zagotavlja glasovne opomnike o doseganju trenutnih ciljev, statusu vadbe, zagotavlja informacije o izboljšavi telesne pripravljenosti in še veliko več. Pametna ura Huawei Watch GT 3 je združljiva s 30 aplikacijami za fitnes, kar širi ekosistem in nudi boljšo izkušnjo spremljanja zabeleženih podatkov.

Zdrav življenjski slog je sestavljen iz več dejavnikov, ki skupaj pomagajo, da ga pravilno uravnotežimo. Nadgrajena aplikacije Zdravje (Huawei Health) zato nudi nastavljanje prilagodljivih opomnikov. Naj gre za dnevni vnos tekočine, urnik jemanja zdravil, čas spanja, primeren trenutek za rekreacijo, ali opomnike, ki spodbujajo pozitivno razmišljanje. Ko opravimo za ohranjanje zdravja pomembna dnevna priporočila, se kot spodbuda ali nagrada na zaslonu prikaže tako imenovana deteljica zdravja.

Nova pametna ura vam nudi svobodo pri izražanju osebnega sloga in vas lahko navdihne, da med številnimi, ki so na voljo, najdete svoj edinstveni slog. Neodvisno od modela vam bo nato s številnimi funkcijami beleženja aktivnosti in zdravja pomagala izboljšati kakovost življenja.

Pametne ure iz serije Huawei Watch GT 3 zlahka delujejo samostojno, toda večino časa bodo povezane s pametnim telefonov. Pomembno je, da lahko na njem teče sistem Android ali iOS.

Nove naprave Huawei

Poleg vrhunskih ur Huawei Watch GT 3 je Huawei nedavno predstavil še številne druge odlične naprave, ki skupaj sestavljajo edinstven ekosistem. Najprej sta tu pametna telefona Huawei nova 9, s priporočeno ceno 499 €, in Huawei nova 8 i za 349 €. Nato pa je tu še nov prenosni računalnik MateBook 14s, ki ga odlikujejo odličen zaslon, zmogljivost, izjemno prenosljiva zasnovi ter je prav tako od danes na voljo po priporočeni ceni 1299 € ter monitor Huawei MateView GT z ukrivljenim zaslonom za ljubitelje videoiger.

Za več informacij obiščite: consumer.huawei.com/si


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Huawei Huawei pametne ure

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več
Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več