Računalništvo, telefonija
07.04.2017 16:30

Deli z drugimi:

Share

Popoln portret Nine Pušlar

Popoln portret Nine Pušlar
Popoln portret Nine Pušlar

Tvoj obraz pripoveduje zgodbo, odraža tvoje želje, izraža tvojo strast. Tvoj obraz razkriva tvoje strahove, si zapomni tvoje obljube, pot, ki si jo izbral, srca, ki si jih strl. Lahko pripoveduje zgodbe o velikih zmagah in pozabljenih bolečinah. Tvoj obraz pripoveduje zgodbo, ki bi jo raje zamolčal. Izraža tvoje skrivnosti, tudi najbolj skrite. Kaže tvojo popolnost. Tvoj obraz pripoveduje zgodbo. Sprejmi ga! Popolnost v vsakem portretu s Huawei P10 v sodelovanju z Leica Huawei P10. Popolna desetka!


Vsako minuto je posnetih več kot 3 milijone fotografij po celem svetu in skoraj 90 odstotkov jih nastane s pametnim telefonom. Zato je en glavnih fokusov telefonov Huawei prav kamera. Novi paradni konj Huawei P10, ki je že na voljo v Sloveniji, ima dvojno kamero naslednje generacije, izdelano v sodelovanju z Leico. Dvojna kamera Leica 2.0 je prva, ki ima natančno tehnologijo 3D prepoznavanja obrazov, ki podrobno zaznava fotografiran obraz in poudari vsak njegov detajl.

Novost. Portretni način
Huawei P10 uporabnikom omogoča osupljive umetniške portrete z naravno izostritvijo osebe in zameglitvijo ozadja. Novi algoritem globine polja omogoča večjo ostrino objekta, jasne robove in žive barve, medtem ko je ozadje še vedno zamegljeno. Ta učinek je na voljo tako v RGB kot v monokromatskem načinu. Dodatna posebnost P10 pa je, da je na že posneti fotografiji naknadno možno spreminjate osrednji fokus (re-fokus funkcija).

Slovenska zvezdnica v Tv oglasu
Da bi poudarili zmogljivost kamere Huawei P10, je ključni element promocije ‘Perfect Portrait’ oglas, ki ga je ustvarila agencija Leomek Hatoda. Osrednja točka je človeški obraz in dejstvo, da ima vsak svojo zgodbo. Video je kompilacija hitrih posnetkov različnih ljudi, z različnimi scenariji življenja, poklici in prizori, ki upodabljajo edinstvenost.


V oglasu vidimo tudi obraz Nine Pušlar, ki je s snemanjem v Londonu postala del globalne kampanije Huawei. Oglas si lahko ogledate na Huaweijevi spletni strani.

Huawei prepričal znane Slovence
Novi telefon Huawei 10 Plus uporabljata tudi najbolj prepoznavni slovenski fotograf žensk Aleš Bravničar in adrenalinski navdušenec Uroš Podlogar. S Huawei telefoni snema in na njih montira tudi najbolj prepoznaven slovenski vloger Ciril Komotar. Zadovoljni uporabniki znamke Huawei so tudi glasbenik Zlatko ter modni navdušenki Ajda Sitar in Lorella Flego. Tudi osupljive popotniške fotografije, ki jih na svojih poteh posnameta Katja in Mic, ustvarjalca bloga Povsod je lepo, so prav tako narejene s telefoni Huawei.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Podjetje Prolon v Šmarju pri Jelšah je najbolj poznan s trgovino in poslovalnico Telekoma, a to še zdaleč ni njihov edini projekt. Že tri leta uspešno vodijo grafični studio ... Več