Digitalizacija
Varnost
08.12.2021 14:57
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zaupajte nam svoje mnenje in osvojite praktično darilce

V Smart Comu vam želimo ponuditi dogodke in vsebine s področja kibernetske varnosti, zanesljivih omrežij ter enostavnega prehoda v računalniški oblak, ki bodo zanimive, interaktivne predvsem pa koristne.

V Smart Comu vam želimo ponuditi dogodke in vsebine s področja kibernetske varnosti, zanesljivih omrežij ter enostavnega prehoda v računalniški oblak, ki bodo zanimive, interaktivne predvsem pa koristne.

Že od leta 1999 organiziramo naš tradicionalni strokovni dogodek, namenjen IT strokovnjakom, kjer lahko spoznajo najnovejše pristope, uporabne nasvete in tehnološke rešitve, ki jih lahko takoj preizkusijo tudi v vsakodnevni praksi. Dogodek je brezplačen, saj želimo deliti znanje, vzpodbujati strokovno razpravo ter izmenjavo različnih mnenj ter pokazati, kako lahko informacijsko-komunikacijske tehnologije podpirajo poslovno rast.

Ker je epidemija zelo spremenila način izvedbe pa tudi udeležbe dogodkov, se v Smart Comu želimo čim bolj približati vašim pričakovanjem, zato vas prosimo za pomoč.

Pomagajte nam do boljšega razumevanja z izpolnitvijo vprašalnika, ki smo ga za ta namen pripravili. Veseli bomo, če boste z nami delili vaš pogled in zadovoljstvo s poslovnimi dohodki, ki ste se jih v letošnjem letu udeležili – kaj vam je pomembno, kaj vam je bilo všeč, kaj bi spremenili, izboljšali. Vseh vaših predlogov in pobud bomo zelo veseli in jih bomo skrbno pregledali. Vaši odgovori nam bodo v pomoč pri dogodkih in vsebina, ki jih bomo za vas pripravljali v letu 2022.

Vprašalnik je dosegljiv preko povezave https://forms.office.com/r/LaG0igqnA2.

Anketa vam ne bo vzela več kot 5 minut.

Za vse, ki boste vprašalnik izpolnili, smo v zahvalo pripravili praktično darilce.

Vsem sodelujočim se vnaprej zahvaljujemo za sodelovanje in izkazano zaupanje.

Ekipa podjetja Smart Com


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Smart Com

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SMART COM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SMART COM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SMART COM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Kontron, d. o. o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Kontron vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več