Računalništvo, telefonija
21.05.2018 18:47
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

64GB pomnilniška kartica SanDisk za manj kot 19 evrov!

Zmogljiva pomnilniška kartica SanDisk Ultra 64GB je lahko vaša že za manj kot 16 evrov!
Zmogljiva pomnilniška kartica SanDisk Ultra 64GB je lahko vaša že za manj kot 16 evrov!

Verjetno ni treba preveč podarjati, da mobilne naprave po zmogljivosti in večopravilnosti postajajo vse bolj primerljive z osebnimi računalniki, zato prostora za strnjevanje podatkov in večpredstavnostnih vsebin ni nikoli dovolj. Zato vas bo zagotovo razveselila novica, da je spletna trgovina Cafago ponudila v prodajo pomnilniško kartico microSDXC, ki je prostorna in hkrati tudi cenovno ugodna (https://www.cafago.com/en/p-c2894-64.html?aid=niske). Za 64 gigabajtno pomnilniško kartico SanDisk Ultra bomo morali namreč odšteti zgolj slabih 18,82 evrov, a le z vnosom kode za popust »AMC29« (brez narekovajev) pred zaključkom nakupa.

Pomnilniška kartica SanDisk Ultra 64GB bo zlahka kos tudi najzahtevnejšim nalogam, saj najvišja zagotovljena hitrost znaša 100 megabajtov na sekundo, kar je dovolj za zajemanje visokoločljivih videoposnetkov in fotografij. Kot se za takšno kartico spodobi, je ta odporna proti vodi, visokim in nizkim temperaturam (od minus 40 stopinj Celzija do plus 85 stopinj Celzija) ter tresljajem. Zaradi teh lastnosti je pomnilniška kartica SanDisk Ultra 64GB primerna za pametne mobilne telefone in tablične računalnike ter zmogljive digitalne fotoaparate.

Več informacij o pomnilniški kartici SanDisk Ultra 64GB je na voljo na povezavi https://www.cafago.com/en/p-c2894-64.html?aid=niske, kjer seveda lahko oddate tudi vaše naročilo. Poštnina pošiljanja izdelka v Slovenijo je seveda brezplačna.


Prijavi napako v članku