Računalništvo, telefonija
Igre
17.05.2022 12:55

Deli z drugimi:

Share

5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi (37. del)

Odločili smo se, da vam bomo vsak teden predstavili 5 novih mobilnih aplikacij in iger, s katerimi bomo skrbeli, da boste karseda na tekočem na področju razvoja Android programske opreme. Tokrat smo izbrali tri aplikacije in dve igre.

Ringtone Maker by Yogesh Dama

Cena: $1.49

Ringtone Maker screenshot

Ringtone Maker je točno to, kar pove že ime samo. Z njim lahko skrajšate obstoječe zvočne datoteke v telefonu in jih nato uporabite kot zvonjenje. Ta oblika aplikacije ni nič novega, zato ste verjetno že videli kaj podobnega. Aplikacija se od ostalih ne razlikuje prav dosti, razen tega, da je nova in da bi morala dobiti posodobitve. Tega ne morete reči za številne konkurente. V aplikacijo lahko naložite skladbo, jo skrajšate in nato upodobite kot običajno.

Prenos iz Google Play trgovine!

Dislyte

Cena: brezplačno

Dislyte je mobilna RPG igra z elementi gacha. Izbirate med različnimi junaki in se z njimi borite proti zlobnežem. Rast igralca je dokaj tipična, z običajnimi strukturami nadgradenj, ki jih običajno vidimo v igrah gacha. Boj je prav tako precej tipičen, vendar je videti lepo in to je kar precej pomembno. Od drugih iger se Dislyte loči z miniigro v ritmičnem slogu, v kateri dobite dodatna sredstva. Igra ima tematiko superjunakov in mitskih bitij, zato bi morali poznati številne junake. Lahko bi bila deležna nekaj optimizacije in zdi se, da je precej spodobna.

Prenos iz Google Play trgovine!

QR Master

Cena: brezplačno

QR Master screenshot

QR Master je bralnik in generator kod QR. Ker ima sistem Android 13 vgrajen lasten QR bralnik, so QR bralniki v Trgovini Play precej nepotrebni. Na srečo ta aplikacija ustvarja tudi kode QR, zato je res uporabna. Kodo QR lahko ustvarite na 24 različnih načinov in vanjo vključite na primer svoje kontaktne podatke, geslo za Wi-Fi in celo povezave za prenos aplikacij. Funkcija bralnika je zelo dobra in podpira stvari, kot so svetilke in do štirikratno povečavo. Aplikacija res ni slaba, vendar si želimo, da bi obstajala različica Premium, s katero bi se lahko izognili oglasom.

Prenos iz Google Play trgovine!

Chinese Parents

Cena: brezplačno / $4.99

Chinese Parents je simulator življenja, v katerem odraščate v kitajski družini. V igri lahko živite 18 let kot otrok in sodelujete z različnimi liki v različnih situacijah. Prav tako lahko izbirate med dečkom in deklico. Vsak spol ima svojo pot zgodbe. V igri je več kot 100 zaključkov, mini igre, ki poskrbijo za zanimivost in še več. Nekateri uporabniki niso navdušeni nad uporabniškim vmesnikom, igra pa ima v primerjavi z različico za Steam nekaj hroščev. Upajmo, da bo razvijalec te napake odpravil.

Prenos iz Google Play trgovine!

NothinK

Cena: $1.49

NothinK screenshot

NothinK je zbirka gradnikov, ozadij in živih ozadij. Uporablja besedno zvezo “po meri”, ki ste jo verjetno že videli v trženju. Na srečo so pripomočki in ozadja videti in delujejo dobro. Za njihovo delovanje potrebujete KWGT in KLWP, sicer pa je to precej enostavno. Na voljo so gradniki za koledar, kalkulator, glasbo, baterijo, vreme, glasnost, iskalnik Google in več drugih. Če pustimo marketinške trike ob strani, je to pravzaprav zelo lep paket gradnikov in ozadij za pošteno ceno.

Prenos iz Google Play trgovine!


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več
Diamantni partner

Hestia Pro d.o.o.

Rakuševa ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 421 01 70

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več