Aplikacije in dodatni programi
25.05.2022 12:41

Deli z drugimi:

Share

5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi (37. del)

Odločili smo se, da vam bomo vsak teden predstavili 5 novih mobilnih aplikacij in iger, s katerimi bomo skrbeli, da boste karseda na tekočem na področju razvoja Android programske opreme. Tokrat smo izbrali tri igre in dve aplikaciji.

Mythic Legends

Cena: brezplačno

Mythic Legends je nova strateška igra z mehaniko samodejnega šaha. Igralci odklepajo različne prvake in jih uporabljajo v dvobojih proti drugim igralcem. Igra ima tudi nekaj različnih načinov igranja, gre pa v osnovi za strateško igro zbiranja kart z nekaj zabavnimi mehanizmi, zato bodo ljubitelji tovrstnih iger v njej uživali. Ima nekaj pomanjkljivosti in tudi sama vsebina ni ravno pretirano globoka. Kljub vsemu pa verjamemo, da se bodo stvari sčasoma razširile. Bodite pozorni na to.

Prenos iz Google Play trgovine!

KMINT

Cena: brezplačno

KMint screenshot 2022

KMINT je kripto denarnica z več verigami in podpira tudi NFT. Ima večino običajnih stvari, ki jih najdete v večini kripto denarnicah. Kovance lahko izmenjujete, pošiljate in prejemate kriptovalute od drugih ter uporabljate platformo MiniApp z več drugimi orodji. Če smo čisto iskreni, testov niso izvajali največji kriptovalutarji, zato niso imeli veliko sredstev, s katerimi bi se lahko igrali, vendar se zdi, da deluje v redu za to, kar je. Nove aplikacije imajo vedno nekaj hroščev, zato pustite razvijalcem čas, da jo dokončno oblikujejo, preden jo v celoti ocenite.

Prenos iz Google Play trgovine!

Gunfire Reborn

Cena: $6.99 z in-app nakupi

Gunfire Reborn je pustolovska igra z nekaj elementi drugih zvrsti iger. Igra se ponaša z mehaniko RPG, “roguelite” in FPS. Poleg tega grafika rahlo spominja na stare igre Borderlands. Igralci se skozi stopnje prebijajo tako, da streljajo zlobneže. Igrate lahko sami ali s prijatelji. Izbira je vaša. Pred tem je bila izdana na osebnih računalnikih in zdi se, da so razvijalci pri mobilni različici opravili precej dobro delo. Cena igre je 6,99 dolarja, vendar z njo lahko odklenete vso vsebino. Z nakupi v aplikaciji lahko kupite le dodatne like. To je dokaj dobra igra in ena redkih spodobnih iger FPS z višjo ceno.

Prenos iz Google Play trgovine!

Look to Speak

Cena: brezplačno

Look to Speak je nova aplikacija iz Googlovega ustvarjalnega laboratorija. O tem smo govorili v prejšnji posodobitvi, vendar se zdi, da je zdaj dejansko izšla. Aplikacija je precej preprosta, a tudi zelo zanimiva. Telefonu posredujte določen pogled, telefon pa se odzove z določenim sporočilom. Tako lahko na primer pomežiknete na telefon in ta bo osebi, s katero ste, sporočil, naj odide. Gre za dostopno aplikaciji, ki pa je še vedno v beta verziji. Vse napake ali težave sporočite Googlu, da jih lahko odpravi.

Prenos iz Google Play trgovine!

Apex Legends Mobile

Cena: brezplačno

Apex Legends Mobile je zagotovo ena največjih izdaj mobilnih iger v tem letu. Gre za mobilno različico priljubljene igre, v katero je prenesena večina mehanizmov. To je igra v slogu kraljevske bitke (angl. battle royale) z različnimi legendami, ki imajo različne sposobnosti. Igranje je gladko, še posebej pa smo navdušeni nad načinom strelišča, ki omogoča demonstracijo orožja in preizkušanje sprememb nadzora. Začetek je bil presenetljivo gladek, brez številnih napak ali težav. Igra je na testnih telefonih delovala odlično. Minilo je že nekaj dni, tako da je to že stara novica, vendar se ta vsekakor lahko kosa s PUBG ali Fortnitom na mobilnih napravah. Morda je celo boljša.

Prenos iz Google Play trgovine!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Android aplikacije


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več

MOJVIDEO d.o.o.

Prežihova ulica 17, 8250 Brežice, Tel: 040 903 424
Mojvideo.com, prvi slovenski video portal Le kdo ne pozna portala Mojvideo.com? Gre za prvi, največji in najbolj obiskan spletni video portal v Sloveniji, ki je prvotno namenjen ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več