Aplikacije in dodatni programi
21.04.2022 13:37

Deli z drugimi:

Share

5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi (33. del)

Odločili smo se, da vam bomo vsak teden predstavili 5 novih mobilnih aplikacij in iger, s katerimi bomo skrbeli, da boste karseda na tekočem na področju razvoja Android programske opreme. Tokrat smo izbrali dve igre in tri aplikaciji.

Bonju

Cena: brezplačno

Bonju screenshot 2022

Bonju je neke vrste družbeno omrežje za ljudi, ki veliko potujejo. Prijatelje lahko spoznate povsod, Bonju pa vam pomaga spremljati, kje se nahajajo. Aplikacija uporabnike obvesti, ko ste v istem mestu kot prijatelj, da se lahko srečate. To je osnovna funkcionalnost aplikacije, ki je sicer razmeroma nišna, vendar svoje delo opravlja bolje kot običajne aplikacije te vrste. Seveda je to, ali vam bo všeč, odvisno od tega, ali jo bodo uporabljali tudi vaši prijatelji. bonju vsekakor ima potencial.

Prenos iz Google Play trgovine!

The Ancestral Legacy

Cena: brezplačno / $3.99

The Ancestral Legacy je najnovejša igra podjetja Buff Studios. Ta igra se uvršča med skrivnostne trilerje in vizualne romane. Igralci se prebijajo skozi zgodbo in sprejemajo odločitve na ključnih točkah dogajanja. Odločitve, ki jih sprejmete, vplivajo na izid igre. Nekatere druge funkcije vključujejo dosežke, več koncev in več vej zgodbe. Med testiranjem portala Android Authority se je dobro obnesla in bi morala ljubitelje tega žanra kar zadovoljiti.

Prenos iz Google Play trgovine!

Wisdom

Cena: brezplačno

Wisdom screenshot 2022

Wisdom je neke vrste aplikacija za samopomoč. V njej lahko delite in sprejemate nasvete o različnih življenjskih izzivih, kot so pridobivanje več denarja, izboljšanje telesnega ali duševnega zdravja in podobno. Aplikacija je usmerjena v skupnost, zato lahko pomagate ali prejmete pomoč, odvisno od tega, kaj želite storiti. To je ena od tistih aplikacij, ki lahko pomagajo ali pač ne, odvisno od tega, kdo in kako ste. Ima veliko možnosti in zdi se, da je prvim uporabnikom všeč.

Prenos iz Google Play trgovine!

Brave Soul: Frozen Dungeon

Cena: brezplačno

Brave Soul: Frozen Dungeon je mobilna RPG igra z elementi “gacha”. Igralci dobijo ekipo junakov, s katerimi se borijo proti zlobnežem. Med igranjem in nadaljevanjem igre nadgrajujete svoje junake. Igra ima preprost način boja, več kot 100 junakov, med katerimi lahko izbirate in veliko stvari, ki jih lahko počnete. Nekaterim ljudem morda ni všeč preprostost nekaterih delov in to razumemo. Vendar pa je to prijetna igra za zapravljanje časa, ki je nekoliko bolj globoka kot kakšna klasična RPG igra. Zdi se, da razvijalci odpravljajo nekaj napak, zaradi katerih so animacije pretrgane, sicer pa je bila igra na testnih napravah portala Android Authority v redu.

Prenos iz Google Play trgovine!

FileShadow

Cena: brezplačna preizkusna doba / $7 – $15 na mesec

FileShadow screenshot 2022

FileShadow je zanimiva aplikacija za upravljanje datotek. Deluje podobno kot Resilio Sync ali NextCloud, le da je namenjena produktivnosti in ne samostojni shrambi v oblaku. Aplikacijo namestite v telefon in računalnik. Od tam lahko z datotekami v obeh napravah upravljate iz katere koli naprave. Prav tako lahko aplikacija zbira priponke e-pošte in druge stvari, čeprav je ta funkcija dodatno plačljiva. Od tam lahko premikate datoteke, jih upravljate, organizirate ali počnete z njimi kar želite. Za dodatno funkcionalnost lahko celo razvrščate ali filtrirate glede na vrsto datoteke. Zdi se, da je FileShadow precej spodobna aplikacija, čeprav zahteva naročnino.

Prenos iz Google Play trgovine!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Android aplikacije


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več
Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več