Aplikacije in dodatni programi
13.04.2022 15:07

Deli z drugimi:

Share

5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi (32. del)

Odločili smo se, da vam bomo vsak teden predstavili 5 novih mobilnih aplikacij in iger, s katerimi bomo skrbeli, da boste karseda na tekočem na področju razvoja Android programske opreme. Tokrat smo izbrali tri igre in dve aplikaciji.

League of Angels: Chaos

Cena: brezplačno

League of Angels: Chaos je nova mobilna MMORPG igra. Igralci ustvarijo lik in lahko izbirajo med tremi osnovnimi razredi. Razredi so “dragon”, “mag” in “lokostrelec”. Vsak ima svoj slog igranja. Nekatere druge funkcije igre vključujejo zavezništva, “cross-server” tekmovanja, izdelavo opreme (imenovano kovanje), funkcijo trgovanja med igralci in še več. Igra ima samodejni način, ki nekaterim ljubiteljem tega žanra ne bo všeč. Sicer pa je to povsem standardna igra MMORPG. Opravljate naloge, pridobivate plen in povečujete raven svojega lika. Poleg tega je napredovanje čudna mešanica prehitrega napredovanja na začetku in prepočasnega, ko ste že precej daleč v igri.

Vsekakor ima igra svoje pomanjkljivosti in pri različnih izzivih v igri si lahko dobesedno kupite pot do konca. Na srečo je zelo malo poudarka na PvP in če ste potrpežljivi, lahko pridobite vire, tako da je igra plačljiva le, če želite hitro priti do konca. Igra ima potencial, če jo bodo razvijalci nekoliko izboljšali, do takrat pa bo precej povprečna.

Prenos iz Google Play trgovine!

Linios Icons (seven colors)

Cena: vsaka $0.99

Linios Tosca screenshot 2022

Razvijalec GomoTheGom II je pred kratkim v Trgovini Play pod imenom Linios objavil sedem paketov ikon. Skupno je sedem paketov in vsak je v osnovi drugačne barve. Vsak paket stane 0,99 dolarja in vsebuje 3.000 ikon ter ustrezna ozadja. Razvijalec sprejema tudi zahteve za nove ikone, ki naj bi se pojavile v vsakem paketu. Kliknite spodnji gumb in si oglejte razvijalčevo stran Google Play, kjer najdete vseh sedem paketov.

Prenos iz Google Play trgovine!

Top Mech

Cena: brezplačno

Top Mech se predstavlja kot strateška bojna MECHA igra. Igra se kot številne mobilne strateške igre. Pridobivate vire, gradite bazo, usposabljate vojake in se branite pred napadi. Vse to predstavlja glavno idejo igranja in ni nič, česar v tem žanru še nismo videli. Naš edini očitek igri so nakupi v aplikacijah. Za svojo vojsko lahko dobesedno kupite dodatke s pravim denarjem in čeprav neradi pogosto uporabljamo grozljivo besedno zvezo “plačati za zmago”, je to zelo dober primer tega. Če bo razvijalec našel boljši način za zaslužek, je to spodobna strateška igra za gradnjo mest. V nasprotnem primeru bo večina igralcev precej hitro zapustila igro.

Prenos iz Google Play trgovine!

Game Jolt Social

Cena: brezplačno

Game Jolt Social je družabni prostor namenjen igralcem iger. Deluje podobno kot skoraj vsi drugi družbeni mediji. Objavite lahko videoposnetke, v katerih igrate igre, oboževalske umetnine in druge podobne stvari. Sledite lahko ljudem, drugi sledijo vam in na ta način spoznavate nove prijatelje. Aplikacija ponuja več kot 60.000 skupnosti, ki se jim lahko pridružite, funkcijo klepeta ena na ena in možnost ustvarjanja lastne skupnosti z lastno ekipo moderatorjev. Ima že dostojno število uporabnikov in iskreno povedano ni slab kraj za druženje z drugimi igralci.

Prenos iz Google Play trgovine!

Rovio Classics: Angry Birds

Cena: $0.99

Rovio Classics Angry Birds screenshot 2022

Rovio Classics: Angry Birds je pravzaprav le prva igra Angry Birds ponovno izdana za Android. Vsebuje izvirno igro in izvirno igranje z nekaj dodatnimi elementi za osvežitev. Prvotna igra je temeljila na lastnem igralnem pogonu, ta različica pa je zgrajena na pogonu Unity. Tako ga lahko razvijalci brez skrbi posodabljajo. Vsekakor je to izvirna igra. Igra ima 390 stopenj, nima nakupov v aplikaciji, nima oglasov (ki smo jih videli) in še več. Na voljo je tudi nova mehanika Mighty Eagle, ki je zelo elegantna. To je ista družinam prijazna, preprosta in poceni arkadna igra, kot smo jo videli pred leti. Iskreno je vredna 0,99 dolarja, tudi če ste jo igrali pred 10 leti.

Prenos iz Google Play trgovine!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Android aplikacije


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več
Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več