Aplikacije in dodatni programi
30.11.2021 17:22
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi (17. del)

Odločili smo se, da vam bomo vsak teden predstavili 5 novih mobilnih aplikacij in iger, s katerimi bomo skrbeli, da boste karseda na tekočem na področju razvoja Android programske opreme. Tokrat smo izbrali tri aplikacije in dve igre.
Air Jordan Outlet screenshot 2021

Air Jordan Outlet

Cena: brezplačno

Air Jordan Outlet je aplikacija za nakup čevljev Air Jordan podjetja Nike. Aplikacija deluje približno tako, kot bi pričakovali. Odprete aplikacijo, poiščete čevlje in kupite izbrane. V aplikaciji so razprodaje in vse kar spada zraven k pravim nakupovalnim aplikacijam, tako da lahko najdete različne stvari po različnih cenah. Kar zadeva funkcionalnost, gre za precej osnovno aplikacijo za nakupovanje. Uporabniku ne nudi ravno veliko in resnično se zdi, da gre za neko osnovno spletni stran in ne za izvorno aplikacijo. Air Jordan Outlet je lahko dostojen vir za iskanje superg, obstaja pa tudi gumb WhatsApp, če imate vprašanja za oddelek za stranke.

Prenos iz Google Play trgovine!

Downhill Legend

Cena: brezplačno

Downhill Legend je relativno zanimiva “runner” igra. Dobimo namreč lik Sisyfoxa (ki bazira na Sisyphusu), ki nas preganja po velih strminah, naš cilj pa je, da Sisyfoxa spravimo v formo tako, da z njim čim dalj časa zdržimo na hribu. Mehanika je precej preprosta. Tapnite in pridržite zaslon, da povečate hitrost, in spustite, da jo zmanjšate. Balvan lahko upravljate z nagibanjem ali z upravljanjem na dotik, to je vaša izbira. Igra je zanimiva zaradi svoje integracije z aplikacijo Google Fit. Igra vam omogoča, da v igro uvozite podatke o svojih korakih in jih dodate številu korakov, ki jih je naredil Sisyfox, ter tako pospešite igro. To je brezplačna igra brez nakupov v aplikaciji in z razmeroma nevsiljivimi oglasi. Upamo, da se bo sčasoma razširila.

Prenos iz Google Play trgovine!

Anime TV screenshot 2021

Anime TV

Cena: brezplačno

Anime TV je “streaming” aplikacija za vse ljubitelje animejev. Deluje dobro. Aplikacijo je nekoliko težje uporabljati, poteg s strani pa je preveč občutljiv. Prav tako bi bili veseli, če bi imeli še vrstico za iskanje. Vendar pa del pretakanja dejansko deluje zelo dobro. Videoposnetke aplikacija zajema iz več različnih virov, večina razpoložljivih vsebin pa je takih, ki jih ne najdete v običajnih storitvah pretakanja. Kljub temu so običajne storitve pretakanja za večino namenov veliko boljše od tega.

Prenos iz Google Play trgovine!

Blue Archive

Cena: brezplačno z “in-app” nakupi

Blue Archive je najnovejša igra podjetja Nexon. Gre za mobilno RPG igro z nekaj elementi simulacije. Igralci zbirajo like, se z njimi povežejo in jih uporabljajo v boju. Boj je precej enostaven, saj igralci večino časa potrebujejo le minimalno pomoč. Na voljo je način zgodbe, ki mu lahko sledite, in sim element, s katerim se lahko povežete s svojimi liki. Podobna je zasnova iger, kot je Azur Lane, kjer je večji poudarek na zbiranju likov kot na igranju. Igra vsekakor potrebuje nekaj optimizacije, saj ima daljše čase nalaganja, kot bi si želeli, sicer pa je to spodobna Gacha igra Gacha.

Prenos iz Google Play trgovine!

Red Robin screenshot 2021

Red Robin

Cena: brezplačno

Veriga restavracij Red Robin je pred kratkim predstavila svojo uradno aplikacijo. Z aplikacijo lahko ustvarite naročila za prevzem in tako preskočite spletno stran in odhod v restavracijo. Povezana je tudi s programom zvestobe Red Robin, zato lahko točke zamenjate za nagrade. Nekatere druge ugodnosti vključujejo brezplačen burger v mesecu rojstnega dne, brezplačen obrok po vsakih desetih naročilih, 20 dolarjev popusta za šesti obisk in še nekaj drugih ugodnosti. V aplikaciji je nekaj napak, zlasti pri izbiri primarne trgovine, vendar bodo te verjetno odpravljene v prihodnjih posodobitvah.

Prenos iz Google Play trgovine!


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več

NKT d.o.o.

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 041 569 271
Dejavnosti podjetja NKT d.o.o. segajo na področje prodaje, vpeljave in uvedbe naprednih rešitev za poslovne avdio in video komunikacije. Njihovi strokovnjaki poskrbijo za načrtovanje ... Več

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Koncern Ena upravlja spletno trgovino in-put.com, kjer najdete pester izbor računalniške in digitalne foto opreme. Več